- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Már hogyne árulnának Verbatim lemezt. Mind eredeti Verbatim szitázásút és csomagolásút láttam már, mind átszitázott alapanyagút (pl. Datawrite). Nézd csak meg a rohlinge-n mi van, kb. az elérhető bármelyik neppernél is.
Egyébként szerintem is a magas jogdíj és a magas ÁFA-tartalom a fő oka, hogy az emberek főleg nem a boltokban veszik az írható lemezeket. Egyébként ott is kialakulhatott volna eg egészséges verseny, ami tűrhető árakat eredményezett volna (szinte ugyanazt, ami mostanában alakult ki, csak ~80-100 Ft-tal olcsóbban).
Én mindkét vonalon vásárolok, de ha a 0,3-0,8 $-os kinti darabárakat nézem (online boltban számlával!), akkor a 8X lemezért az 5-600 Ft kb. olyan mintha a fogamat húznák.
Íme: 19 $ a 16X +R Verbatim 25-ös hengere az egyik legismertebb online PC-s áruházban (+ 4 $ posta). Bővebben: link. Ez kb. 160 Ft-os árat jelent házhozszállítva, ami 16X Verbatim lemeznél szerintem nem rossz. -
erdoke
titán
A Verbatim lemezek elég komoly hányada nem is saját gyártmán mégis bőszen címkézik rá a ''Mitsubishi Kagaku Media által kifejlesztett Advanced AZO hordozóréteggel készülnek'' AZO logót. Igaz, hogy a megvett Taiyo Yuden lemezek talán jobbak mint a sajátjuk, dehát ilyen az élet.
''...a 8x sebességgel írható DVD+RW lemezek szállítása megkezdődött a céggel kapcsolatban álló hardvergyártóknak, ezzel lehetővé válik az új írási sebességre felkészített DVD-írók tesztelése. Az év első negyedévében megjelenő újraírható lemezek – melyekre körülbelül 7 perc alatt lehet felírni a 4,7 gigabájtnyi adatot...''
Egyrészt ezekre a lemezekre nem fér 4,7 gigabájt adat, másrészt azt a 4,38 gigabájt adatot nem nagon írja fel egyetlen író sem 7 perc alatt. Nekem 8.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen processzort vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Update 06.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest