- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szasz!!
Őszinte leszek.Anno azaz tavaly berendelt valaki 5db DL lemezt verbatimot.Hoztam is de aztán a sráv eltőnt.Kb 2200ft volt ami 5db-nál nem kis pénz!!
Hát jó egy honapig nálam volt mire 1-esével valaki elvitte!!!
Ja és ott kint is drága tehát nagyon nem éri meg vele foglalkozni de ez legyen az én gondom. -
erdoke
titán
Már hogyne árulnának Verbatim lemezt. Mind eredeti Verbatim szitázásút és csomagolásút láttam már, mind átszitázott alapanyagút (pl. Datawrite). Nézd csak meg a rohlinge-n mi van, kb. az elérhető bármelyik neppernél is.
Egyébként szerintem is a magas jogdíj és a magas ÁFA-tartalom a fő oka, hogy az emberek főleg nem a boltokban veszik az írható lemezeket. Egyébként ott is kialakulhatott volna eg egészséges verseny, ami tűrhető árakat eredményezett volna (szinte ugyanazt, ami mostanában alakult ki, csak ~80-100 Ft-tal olcsóbban).
Én mindkét vonalon vásárolok, de ha a 0,3-0,8 $-os kinti darabárakat nézem (online boltban számlával!), akkor a 8X lemezért az 5-600 Ft kb. olyan mintha a fogamat húznák.
Íme: 19 $ a 16X +R Verbatim 25-ös hengere az egyik legismertebb online PC-s áruházban (+ 4 $ posta). Bővebben: link. Ez kb. 160 Ft-os árat jelent házhozszállítva, ami 16X Verbatim lemeznél szerintem nem rossz. -
PPeter
addikt
Most mit vártok? A hivatalos importőr minek hozzon ebbe az országba újdonságot? Hogy pár ember vegyen belőle az újdonság kedvéért, aztán mindenki más meg menjen a fekete piacra vásárolni? A hivatalos piacot megölték a magas jogdíjjal, mindenki - a vékony pénztárca miatt végülis teljesen érthető módon - vígan élteti a fekete piacot, csakhogy oda nem jönnek be az újdonságok, új termékek, ott csak az van amit az árban egymás alá licitáló csempészek a legolcsóbban be tudnak variálni az országba. Ezek után nem csoda, hogy míg Ausztriában, Németországban tele vannak a legújabb, leggyorsaban írható lemezekkel az áruházak, addig nálunk csak 4x-es lemezek vannak mindenütt a hivatalos csatornákon. Ki fektet pénzt egy halott piacba? A fekete piac - ha túlsúlyban van - csak eleinte és látszólag jó dolog, egy idő után majd visszaüt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged