Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Auchant említeném.
Kb 3-4 hónappal ezelőtt árultak cd lemezt 99ft-ért.Gondoltam nem is olyan rossz de hol itt a haszon.Gondoltam ezen inkább buknak és majd esetleg másik árun beházzák az árát de nem!!!
A haverom elég nagy berkekben mozog /Auchan/ és pár dolgot elárult.Azt a lemezt pld valahogy nem kivánták a nyugatabbra lévő kollégák /Sky/ de viszont ide a keleti piacra jó lesz.29.50ft-ért vették meg.Én matricát viszont nem láttam rajta.
Arti matrica 150ft az nem sok egy kicsit??? -
törölt tag
Szasz!!!
Nem akartam én Robin Hoodnak beállítani magamat se mást!!!
Egy kicsit osztom a véleményedet meg kicsit nem.Ez legyen az én magánügyem.
Azért az olyan formában mint írtad,hogy egy 160ft lemeznél a kinti ár az kb 100ft hát az kissé kevés.Én kintre járok anyagért és látom mi mennyi.
Egyébként meg senki nem mondta,hogy nálam vásároljanak,Legalább is nem kényszeritettem rá őket./Robin Hood/
De valahol igazat adok.
Szfvári vagyok és itt van a VTCD gyár ahol nyomják a lemezeket.Elbeszélgettem egy belsős sráccal és igen csak meglepődtem az áraikon.Mit mennyiért csinálnak stb....
Ez hasolo mint a benzin árak sajnos mi /vevők/ isszuk meg az árát.
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Nem újdonság kell, hanem Verbatim lemez egyátalán! Régebben mi is forgalmaztunk jó áron Verbatimot, aztán szállítási nehézségek miatt beszüntettük a forgalmazását. CD-ből szinte csak azt használok a mai napig. (Még van egy fél hengernyi Crystal DL+-om.) De venni már nem tudok sehol hengerben olcsón.
A fekete piacról lehet vitatkozni, de tény, hogy Verbatim DVD lemezt ők sem árulnak! -
fokukac
nagyúr
ma jártam a ''mer' hülye azér' nem vagyok'' című boltban, az Örsön, és duplájára bővítették a CD-DVD lemez-standot, és éppen pakolták tele, életemben először láttam kis hazánkban boltban 8x DVD-R és DVD+R lemezeket...
mondjuk az áruk sem volt kevés, úgy 550-600 Ft körül járt... de legalább már van. mert eddig nem volt.
---------------------------
TeeJay : 16-24x CD-RW-ket már bő egy éve lehet kapni, még a fentebb emlíett boltban is. kicsit drága ugyan, én a Verbatim DVD+RW-t olcsóbban vettem, mint a 24x CD-RW-t, de legalább van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- 1 Tb-os NVME-k
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged