- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Neovenator #20 üzenetére
Re: újdonság - helyes, de lássuk a kártyát magyar árlistákon, utána beszélünk.
A mosoly majdnem annyira szólt a tartalmi résznek is, mint a kivitelezésnek. Az már most világos, hogy meglehetősen sok ponton nem értünk egyet - nem hiszem, hogy érdemes lenne további nyolc-tíz hozzászóláson keresztül győzködni egymást a magunk igazáról, miközben még a tényekben sem tudunk megegyezni.
Te nyertél. -
válasz
Neovenator #17 üzenetére
-
Neovenator
senior tag
válasz
Neovenator #17 üzenetére
Időhiány -> Felületes végigolvasás -> bocs.
-
válasz
Neovenator #15 üzenetére
Számodra 60W fogyasztás ésszerű kompromisszumos megoldásnak tűnik egy grafikus chip esetében?
Körülbelül. (Annyi apró helyesbítést eszközölnék, hogy bár ezt nem említettem, komplett kártyára gondoltam és nem csak a GPU-ra.)
Ha 6W-al el lehet érni egy R9600 teljesítményét, akkor 15-20W-ból simán megoldható lenne egy high-end kártya szerintem.
Brutálnonszensz. Már régen tele lenne vele a piac.
És ekkor jön egy Delta vagy egy 100K-s FPS játék...tessék mondani Carmack úr, akkor miért is kell egy Doom 3-nak ekkora hely meg konfig? (a kérdés term. költői) - csak, hogy a témánál maradjunk.
Ennek a felét sem értem. Másodszor hozod fel a Doom3-at, miért? Szó nem volt róla eddig. (''témánál maradjunk'') Továbbá - a) a Doom3 a maga írd és mondd 1.6GB önsúlyával az év egyik leghelytakarékosabb FPS-e b) az a kvázi-FPS demó meg viccnek jó volt, de gyakorlatilag nagyobb a gépigénye mint a D3-nak, szóval akkor most miről is beszélünk?
Szerintem ez nem költői kérdés volt, hanem átgondolatlan.
csak nem értem, hogy mindebben mi a fejlődés.
Ez komoly?
(Természetesen nem ebben van a fejlődés, hanem a teljesítményben.) -
válasz
Neovenator #13 üzenetére
Ennek kb. akkor lett volna értelme, ha nem hatvanat de legalább százhatvanat mondok. Éppen hogy nem a végleteket kellene hajszolni (akármelyik irányban), hanem ésszerű kompromisszumos megoldásokra fektetni a hangsúlyt... bonyolult koncepció, megértem hogy elsőre ennyire ijesztőnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest