- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Csak szerintem túl messzire a procitól nem jó ötlet a hűtőt helyezni, mert akkor ugyanott vagy megint... Azért gondoltam erre az oldalfalasra, annál csak mondjuk max. 10 centi távolságban lenne a borda a ventitől...
Volt vagy két hete egy hír az új Inteles ATX-kiváltó megoldásról, igaziból nem értettem, hogy ha alapból két böhöm nagy ventit tesznek egymás fölé, akkor miért nem egyszerűbb egy ilyet berakni helyette?! Nem lenne ez olyan nagy hülyeség, és mintha rémlene, hogy valamilyen külföldi modderlapon láttam is hasonlót -csak nem ugrik be, hogy hol... -
guess.who
senior tag
Mert a tengely másik vége (a venti teteje) nincs rögzítve... Persze ''normál'' esetben szimmetrikus a tömeg, legalábbis az igényesen gyártott ventillátoroknál (mondjuk ideálist úgysem lehet gyártani sorozatban) -de ne mondd, hogy nem láttál még belógó vezeték, vagy nem normális súlyozás miatt ventit tönkremenni, megzajosodni, beállni...
Egyébként nagyrészt igazad van abban, hogy nem lenne jó procihűtőnek -legalábbis a mostani fogalmaink szerint...
De pl. -ez most csak fantáziálás- mi lenne, ha mondjuk a ház oldalára szerelnénk egyet (ahogy most is csinálják néhányan), a proci ''fölé'', és egy flexicsővel vezetnénk közvetlenül a hűtőbordára a levegőt? Hiszen az oldallapból akkora lyukat vágsz ki, amekkorát akarsz, ott van hely...
Vagy -csak ehhez már áttervezett alaplapok kellenének- egészen más, hosszúkás, téglaszerű alakú, procihűtőbordákat csinálnának? Amihez mondjuk alacsonyabb, kisebb tömegű borda is elég lenne...
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest