- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Sztem 500wattal simán elmegy egy húzott kentsfield + 2db húzott 8800GTX SLI-ben, 4GB húzott RAM-mal és 2db (változatosság kedvéért nem húzott
) raptor wincsivel...
Ennél energiaigényesebb redszer max az AMD 2procis cucca, vagy a többprocis munkaállomások - oda esetleg kellhet 1kW -
-FreaK-
veterán
Átlagos felhasználónak egy minőségi 400as is bőven elég és még tartalék is marad benne bőven
Én cska arra próbáltam rámutatni hogy úgy néz ki a komolyabb gyártóknak is ki kell jönni a kw-os táppal mert piac ezt diktálja.Hidd el h már most is nagyon sokan vesznek 600 vagy afeletti tápot, csak mert ez egyfajta ''divat''.Legalábbis a hozzánemértők között, abból meg sajna sok van. Ezt kb a megaherz háborúhoz tudnám hasonlítani..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest