Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
addikt
Vicces, hogy függetlenül olcsóbb ( 9990 ) mint a T-nél! Nekem volt 2. telónak de gyorsan eladtam, öregeknek gyengénlátóknak jó, mert nagyok rajta a számok és az aksi is sokat bir! Egyébként egy kalap...
-
SIPISL
csendes tag
5e-ért jó lenne vállalati telónak nyáron,vékony,könnyű,és elég ha elérnek vele. De így?
-
KrAt
veterán
Szvsz sok érte.. Kb feleennyiért vinnék, de így nemhiszem

-
EQMontoya
veterán
Jézus... ezt megveszi vki?

-
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Coyote2000
üzenetére
Ez a telcsi tényleg egy rakás sz@r.

-
SIPISL
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Márciusban 25 Euró volt,amiből 5 lebeszélhető volt.Ok.nem 3,csak 2x-s a különbség,az itteni életszínvonalhoz mérve meg 12x-s,szerintem pláne ha a kategóriát nézem

-
-
SIPISL
csendes tag
És miért kerül 3x annyiba mint a német T-mobile szolgáltatónál?
-
nemma
addikt
válasz
Coyote2000
üzenetére
Ez már nagyon kukacoskodásnak hangzik. Te hogy hívsz egy telefont, amivel csak telefonálni lehet és rettentő nehézkes rajta smst írni? Én butának
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az egyszerű jelző megillethetné pl a Nokia 2610-et(régi példa tudom, de keverem az alsókategóriás telefonokat),mivel közben kezelhető marad... -
Coyote2000
őstag
A ''butamoto'' megszólitás kicsit erős, inkább egyszerűnek mondanám. A különbség az, hogy az ''egyszerű'' nem negativ jelző, és nem sugallja azt, hogy ez a telcsi egy rakás sz@r. Mert a ''butamoto'' nekem igy jön le...
De ezt még páran megkritizálják, főleg az F3 tulajok. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként nincs a csatolt listában még az F3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)