Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
Azért álljon meg a menet!
Kevesebb rossz szándék volt bennem, mint benned, amikor ezt a hozzászólást írtad. Ti. bennem egyáltalán nem volt, sőt....
Ezen kívül (és szemben veled) elfogult sem vagyok, mert semmi, ismétlem SEMMI kapcsolatom nincs ezzel a területtel.
Ez nagyon jó :)) :
''Azt érzem ki a szavaidból, hogy valamiért irigykedsz az oldalra (Biztostűre), és még azt is feltételezhetném, hogy a konkurencia szól belőled, de ezt nem teszem. ''
A kérdéssel a továbbiakban nem kívánok foglalkozni. -
kamikaze boci
őstag
Lehet, hogy csak nekem tűnt úgy, hogy szoftverről és biztonságról eddig nem esett szó. Kivéve persze a hardver teszt programokat, drivereket, és néhány más apróságot.
Na jó, erről ennyit. Majd meglátjuk... -
kamikaze boci
őstag
Lehet, hogy ezért valaki utálni fog, de én szeretem, ha csak hardverrről szóló híreket olvasok a ph!-n (majdnem h**w-t írtam, tudjátok miért?). Ettől jó az oldal: nem kell elolvasnom, hogy a %&@ kft szétkereste az agyát, és ez nekünk milyen k***a jó, meg hogy@#&° rt milyen remek ötletekkel ált elő, és hogy ez hosszú távon és hogy ez nekünk milyen.... Én megértem, hogy a fizetett hírekre szükség van, de külföldi oldalakon ezt például úgy oldják meg, hogy ezeket az írásokat elkülönítik a többitől. Itt még az indok is megvan: nem közvetlenül hardverről szól. Akár a szakmai témák vs. általános témák.
Jó szándék, béke.
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest