- MIUI / HyperOS topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
KEndre
HÁZIGAZDA
válasz
kamikaze boci #31 üzenetére
OK. Lehet, hogy érzékenyebb voltam a kelleténél, de azért a ''promóciós'' hírgyártás feltételezése ez esetben nekem sem esett jól.
Peace!!!!!!
E. -
KEndre
HÁZIGAZDA
válasz
kamikaze boci #28 üzenetére
U.i.:
Azt érzem ki a szavaidból, hogy valamiért irigykedsz az oldalra (Biztostűre), és még azt is feltételezhetném, hogy a konkurencia szól belőled, de ezt nem teszem. Egyébként megígérem, ha hozol hasonló témát, abból is csinálok hírt. :O
E. -
KEndre
HÁZIGAZDA
válasz
kamikaze boci #26 üzenetére
Nem lesz ebből rendszer (gondolom), de azért játékprogikról, oprendszerekről eddig is témáztunk (hírt adtunk), tehát a hardvert abszolutizálni, környezetéből kiemelni - szerintem rossz szemlélet.
Abban igazad van, hogy helyes megtartani a főcsapás irányát, de a kapcsolódó területek azért megérnek néhány szót. Érveid nem győztek meg arról, hogy helytelen volt ezt a hírt megjelentetni, örülnék annak, ha (azon kívül, hogy reklámszagúnak érzed a dolgot) elmondanád az ellenérveidet.
E. -
modd3r
őstag
válasz
kamikaze boci #26 üzenetére
Ja, hát ha nem olvastad az eredeti hírt....
-
modd3r
őstag
válasz
kamikaze boci #23 üzenetére
Igen, a többieknek igazuk van, az IT biztonság mint olyan, egyaránt szoftverről és hardverről is szól.
-
csabika25
aktív tag
válasz
kamikaze boci #23 üzenetére
Ahhoz, hogy ilyen hírek kikerüljenek, minimum az egyik házigazda fiának kell lenni.:U
-
csabika25
aktív tag
válasz
kamikaze boci #16 üzenetére
Ebben teljesen igazad van. Tényleg hardveroldal. Úgyhogy olvasd el nyugodtan a Biztostűn mondjuk a RAID-elésről szóló cikkeket!:DD
-
Out
addikt
válasz
kamikaze boci #16 üzenetére
Akkor mi a turonak a szoftver topic? En ugy szeretem a PH!-t ahogy van, es szerintem hulyeseg a hardvert es a szoftvert kulonvalasztani. Az egyik nelkul a masiknak nem sok ertelme van :)
-
Lunatic
aktív tag
válasz
kamikaze boci #12 üzenetére
Ez még szerintem is belefér, lévén, hogy hw-vel kapcsolatos dolgokról írnak, szépen összegyűjtve, pl a raides cikk eddig nagyon elnyerte a tetszésem.
-
csabika25
aktív tag
válasz
kamikaze boci #12 üzenetére
Písz brada! Ez a hír nem azért jelent meg, mert fizetett, hanem azért, mert egy jószándékú és támogatásra méltó hely, ami nagyon hiányzik a magyar palettáról. És igen jó lenne, ha minden internetező megismerné. Na ezért került ki.
Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa
- Dying Light: The Beast
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Hardcore café
- Cyberpunk 2077
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest