- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordtoulus
csendes tag
Érdekes..
mint laikus nekem az jött le,azt gondolnám a hírt olvasva hogy, az AMD milyen király, ha akarnak csinálnak 1-2-3-4-x magos CPU-t ,mert nekik csak úgy megy ide meg oda pakolgatják a magokat.. ezzel szemben a másik gyártó meg 2*2 magost, össze barmolt. Persze ez nem igaz.
Mint olyan aki hírekből meg olvasmányokból tudakozott(csak kicsit), én is arra vajaznék hogy nem teljesen jól legyártott procikról van szó, és remek marketing fogásnak tartom.(bár vissza fele is elsülhet) Hiszen egynél a kettő az több.. és ugyan így a három is több a kettőnél. Szóval,van-lesz válasz lehetőség a core2dou-ra.
Mint cinikus..költői kérdést tennék fel..ö... kedves monitor-fejü társaim nektek csak 2-4-8-16 PC-tek, monitorotok van.. és persze minden más egyéb? Mert ügye a világunkban az 1 3 5 6 nem működik.
Amúgy nem igazán, méltatnám.. hogy jó ötlet vagy sem. Inkább úgy nézném hogy jó lesz-e nekem ? Mert nekem kell megvenni használni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged