- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #202 üzenetére
Ha nincs marketing, nincs felvevőpiac, nincs profit. Egyszerűen jobban megy az intel rádumálógépezete, mint az AMD marketingje. Nem védem a zintelt, csak ez a nagy helyzet. Az AMD-t rendesen visszavetette az Ati felvásárlása. Késnek a CPU-k a VGA-k, és valahogy semmi sem jött össze nekik. Talán most kezdenek magukhoz térni, ami jót tenne az árversenynek.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #200 üzenetére
Most őszintén kit érdekel a marketing duma. Elég öregek vagyunk már, hogy ne döljünk be.
Viszont igen jó lépés volt ez. Mert így akinek kicsivel több pénze lesz min valamelyik x2 (és nincs x4-re) vehet x3-t. Szerintem intel le sz.patós ez a mutatvány. Ami nem is baj. -
Jadro
veterán
válasz
VaniliásRönk #198 üzenetére
Csak nem kellene tagadniuk akkor. Világos hogy kevesebbet ér mint a 4 magso, kevesebbért is fogják adni. De ez a "direkt gyártjuk 3 magosra, nem hibás 4 magos ez" duma gyalázatos akkor.
-
Raúl 7
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #186 üzenetére
sztem 3szög alakú lesz :\
-
krystman
őstag
válasz
Ezzel valószínű, gond lesz, mert nem lesz mindegy merre is néz majd az a kereszt!
-
Hakuoro
aktív tag
válasz
Amen
[Szerkesztve] -
azbest
félisten
válasz
VaniliásRönk #66 üzenetére
Igazatok van, régen volt hogy ennek utánnaolvastam
Azt hiszem valami hír kavart meg amiben bios frissítéssel am2+ képes lapokról volt szó -
karib
addikt
válasz
VaniliásRönk #76 üzenetére
Nem is első körben gondoltam, hanem ha javul a kihozatal. Indulna újra a nagy steppingvadászat
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #66 üzenetére
Az AM2+ megfelelőség alapvető követelményei ezek támogatása. Ezek nélkül csak AM2-es a lap.
-
azbest
félisten
válasz
VaniliásRönk #61 üzenetére
no és az új gyorsabb HT busz, a magok és a mem vezérlő független tápellátása.... a prociban van(?) ddr2 és ddr3 memvezérlő is szóval az télyleg csak az alaplapgyártón múlik (bár nem tudom van-e am2 és am3 lábszáma közt ddr2-3 miatt különbség)
WZP:
az az 1.8as celeron gondolom már a 4xx -as jelű változat, ami olyan magos mint a core procik -
venember83
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #43 üzenetére
Kerdes mennyi lesz az arkulonbseg a ketto-, harom- es negymagosok kozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Le Mans Ultimate
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Óvodások homokozója
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Jön az idei THQ Nordic Digital Showcase
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged