Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
rendben, a jovoben megemlitem, hogy nem a bongeszo alkalmatlan az internetezesre, sokkal inkabb a juzer
merthogy egy konkret peldat leszamitva, mikoris az oldal szandekosan arra volt kielezve, hogy ie alatt ne jelenjen meg a tartalom, meg nem talaltam alkalmatlannak az ie-t webbongeszesre (viszont olyanhoz, hogy az atlagsugaru juzer nem kepes megoldani valamit, es egybol a bongeszot veli hibasnak, mar szamtalanszor volt szerencsem) -
X-COM
nagyúr
de a firefox esetében hogy oldották meg problémát?
igazából sehogy, a javascript ablakban kiírták, hogy honnan jött az ablak.
Tény, hogy többet tettek a bugzillások, mint IE ügyében, de azoknál akik ez veszélyt jelentett volna, ez nem számít semmit.
Ezeket nem igazán lehet javítani, lehet mindenféle workaroundokat kitalálni, hogy annyira ne basszák át őket, de attól a helyzet nem változik. A lehetőség adott továbbra is a szopatásra.
az IE7 már kicsit máshogy van megtervezve, figyelembe véve ezeket a lehetőségeket.
a szarfosfirefox-ot vlad már kifejtette, habár a szarfosbugróka már lehet találóbb volna
najó,abbafejeztem
ja, én egy sima xpsp2es vpc-n próbáltam
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
ez a secunia lista nekem mindig bűzlött, pl.
Bővebben: link
ezt sem tom reprodukálni.
meg az olyan biztonsági hibák, hogy az aktív trusted ablak elé megnyit egy malícsuz oldalt, az meg kidob egy gagyi javascript-es ablakot, ami a secure adatmegadást hivatott imitálni, hát mitmonnyak.
Ezt egyébként az MS nem is tartja nyilván, mint sechole, amit őszintén szólva meg is értek.
de a nem reprodukálható hibát követően kérdéses, hogy mennyire uptodate ez a lista.
arra azért kíváncsi lettem volna, hogy ez szarfosie után is ilyen morcos lettél volna
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Nintendo Switch 2
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Micro Four Thirds
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Revolut
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest