- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
rendben, a jovoben megemlitem, hogy nem a bongeszo alkalmatlan az internetezesre, sokkal inkabb a juzer
merthogy egy konkret peldat leszamitva, mikoris az oldal szandekosan arra volt kielezve, hogy ie alatt ne jelenjen meg a tartalom, meg nem talaltam alkalmatlannak az ie-t webbongeszesre (viszont olyanhoz, hogy az atlagsugaru juzer nem kepes megoldani valamit, es egybol a bongeszot veli hibasnak, mar szamtalanszor volt szerencsem) -
X-COM
nagyúr
de a firefox esetében hogy oldották meg problémát?
igazából sehogy, a javascript ablakban kiírták, hogy honnan jött az ablak.
Tény, hogy többet tettek a bugzillások, mint IE ügyében, de azoknál akik ez veszélyt jelentett volna, ez nem számít semmit.
Ezeket nem igazán lehet javítani, lehet mindenféle workaroundokat kitalálni, hogy annyira ne basszák át őket, de attól a helyzet nem változik. A lehetőség adott továbbra is a szopatásra.
az IE7 már kicsit máshogy van megtervezve, figyelembe véve ezeket a lehetőségeket.
a szarfosfirefox-ot vlad már kifejtette, habár a szarfosbugróka már lehet találóbb volna
najó,abbafejeztem
ja, én egy sima xpsp2es vpc-n próbáltam
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
ez a secunia lista nekem mindig bűzlött, pl.
Bővebben: link
ezt sem tom reprodukálni.
meg az olyan biztonsági hibák, hogy az aktív trusted ablak elé megnyit egy malícsuz oldalt, az meg kidob egy gagyi javascript-es ablakot, ami a secure adatmegadást hivatott imitálni, hát mitmonnyak.
Ezt egyébként az MS nem is tartja nyilván, mint sechole, amit őszintén szólva meg is értek.
de a nem reprodukálható hibát követően kérdéses, hogy mennyire uptodate ez a lista.
arra azért kíváncsi lettem volna, hogy ez szarfosie után is ilyen morcos lettél volna
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest