- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
itibi
csendes tag
válasz
VladimirR #36 üzenetére
A w3c oldalán találtam a következőt:
''Does Microsoft Internet Explorer accept the media type application/xhtml+xml?
No.''
Bővebben: link -
itibi
csendes tag
válasz
VladimirR #34 üzenetére
Fenn van, de ez egy php-s felület egy adatbázishoz, amibe bárki bármit beirkálhatna, és a biztonsági feature az, hogy senki nem ismeri az URL-t...
Úh ha nem haragszol, nem linkelem be, ha elhiszed amit írtam, elhiszed, ha nem, nem, én meg tudom h. úgy van...
Kben az ie ezt mondja:
Nem jeleníthető meg az XML-lap.
A bemenő XML-adatok nem tekinthetők meg a(z) XSL stíluslap használatával. Javítsa a hibát, majd kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon később.
--------------------------------------------------------------------------------
A program nem támogatja az alapértelmezett névtér-deklarációs attribútum használatát a DTD-ben. Hiba történt a(z) 'http://.................index.php' erőforrás feldolgozása közben. Sor: 16, Pozíció: 7
<html> -
itibi
csendes tag
válasz
VladimirR #20 üzenetére
Én meg pont olyat láttam mostanában, hogy az öcsém csinált honlapot, css és xhtml valid, ff (vagy fx?
) alatt persze megy rendesen, az ie meg meg sem nyitja.
Ez mondjuk nem jelenti azt, hogy a fordítottja nem fordulhat elő...
A böngészőkről meg csak annyit, hogy mindenki válassza ki, neki melyik a szimpatikus, használja, de ezen fölösleges összeveszni.
Sztem pl a firefox kényelmesebb, én azt használom, de már próbáltam vagy 5 másikat. -
faster
nagyúr
jah, es remelem nem haragszol meg, de az elozo post-bol kifelejtettem:
-ff: az ie nem minden esetben jol jeleniti meg a w3c ajanlasnak megfelelo oldalt
-teny: az ff sem
Ehhez annyit szeretnék hozzátenni, hogy azért tapasztalatom szerint több a rendering bug az Ie6-ban , mint a firefoxban (és talán a legkevesebb az Operában), és az is tény, hogy a szabványt sem tartom tökéletesnek.
X-COM: Én is belefutottam már ebbe a problémába, hogy nem tudtam reprodukálni a leírt hibát. -
WN31RD
addikt
Feltétlenül kellett ez?
Mindkét böngésző tele van lyukakkal. Hogy melyik mennyire, és melyik használata mekkora kockázatot jelent, az viszont nagyon nem mindegy, és jelentős különbségek lehetnek akár. Ezt megítélni viszont nem könnyű, legalábbis nem elég hozzá a ''Hűha, ez de bonyolult, úgyhogy kijelentem az egyszerűség kedvéért, hogy egyik kutya, másik eb.'' szintű hozzáértés.
Érdeklődőknek:
Secunia - Firefox 1.x Bővebben: link
Secunia - Internet Explorer 6.x Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 1 / 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest