- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
elhiszem, amit irtal, en is talalkoztam mar hasonloval (csak ott hibauzenet sem volt, egyszeruen semmit nem jelenitett meg az ie), csak szerettem volna megnezni a forrast, hogy tudjam mi okozza, mire kell figyelni
de termeszetesen megertem, hogy igy nem akarod kiadni az url-t -
VladimirR
nagyúr
az a baj, hogy itt reg nem a biztonsagrol van szo, sokkal inkabb a biztonsag illuziojarol, az azzal kapcsolatos parasztvakitasrol, amit egyesek muvelnek
felteszik a firefox-ot, es azt hiszik Ok az internet urai, mert megven a legfaszabb bongeszo....haaatt...ize....valahogy
jo, tudom, minden valoszinuseg szerint kevesebb, esetleg kisebb (ismer) lyuk van az Fx-ben (es most tudja valaki, hogy mit roviditettem?), de a hulyegyerek nem ismer akadalyokat, s ha mindenre rakattint, nincs az a bongeszo+tuzfal+viruskergeto kombo, amivel felvertezett gepet haza ne lehetne vagni (es haza is vag)
na, majd szep lassan megjelennek az Fx-ba beelpulo toolbarok, adware-ek, meg hasonlo finomsagok....lehet majd karorvendeni
dester: hidd el, IE is hasznalhatop ugy, hogy nem maszik be semmi, sem egy fereg, sem egy adware, pedig el-el nezek en is mindenfele csunya oldalakra (cracks.am a kedvencem ilyen szempontbol)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
rendben, a jovoben megemlitem, hogy nem a bongeszo alkalmatlan az internetezesre, sokkal inkabb a juzer
merthogy egy konkret peldat leszamitva, mikoris az oldal szandekosan arra volt kielezve, hogy ie alatt ne jelenjen meg a tartalom, meg nem talaltam alkalmatlannak az ie-t webbongeszesre (viszont olyanhoz, hogy az atlagsugaru juzer nem kepes megoldani valamit, es egybol a bongeszot veli hibasnak, mar szamtalanszor volt szerencsem) -
VladimirR
nagyúr
válasz
raszputyin #15 üzenetére
elnezest, igerem a tovabbiakban fx-nek fogom roviditeni (nem szamit, hogy a tobbseg nem fogja erteni, meg az sem, hogy a micro$uxx, winfos, es egyeb jelzokert meg nem lattam, hogy nagot emeltel volna)
az alkalmatlansagrol meg inkabb nem mondok semmit, meg a vegen megsertodnel, engem pedig moderalnanak
(na latod _Balint_, az ilyen post-ok miatt lett a szarfosfirefox (tovabbiakban szarfosbugroka) refren - semmit nem mond, csak jol beszol, hogy Fx rulzz, a tobbi mind szar (meg hanem is ebben a stilusban))
-
VladimirR
nagyúr
internet explorer 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr.050301-1519
opera 7.54u1 (build 3918)
opera 8.02 (build 7680)
mozilla 1.7.8
netscape 8.0.3.3
netscape communicator 4.8
firecoxxx 1.0.6
az explorer, pedig mint irtak, nem bongeszo
(elnezest, hogy igy megkesve valaszoltam, de iskolabol irtam az elozo hsz-t es nem szerettem volna valotlant allitani a hasznalt bongeszoket illetoen)
WN31RD: igen, valoban, nem feltetlen kellett volna, es pont azt tettem, ami ellen az iment szot emeltem egy masik topicban, de en, komolyabb hozzaertes hijan igy probalom ellensulyozni(?) azt a jelenseget, hogy minden firefox-os hirhez kapcsolodo topic elmegy az ie, es az ms fikazasaba (es ez jelen esetben mar a hirrel kezdetet vette, mert bar csak feluletesen futottam at a forrast, de ott szo nem volt arrol, hogy az ms-nek meddig tart egy-egy folt-ot kihozni - nemtom, keves lett volna 2 bekezdes?)
es igazad van, lehetnek, es egesz biztos is vannak kulonbsegek a hibak mennyiseget, es milyenseget illetoen, de errol nem tudok nyilatkozi, leven nem ismerem az adatokat
jah, es remelem nem haragszol meg, de az elozo post-bol kifelejtettem:
-ff: az ie nem minden esetben jol jeleniti meg a w3c ajanlasnak megfelelo oldalt
-teny: az ff sem -
VladimirR
nagyúr
gratulalok, sikerult elfogulatlansagrol szamottenni....nc
-ff: az ie tele van jukkal
-teny: az ff is
-ff: jo, valoban, mi is tele vagyunk lyukka, a ms akkor is lassabb mint mi
-teny: ??? (kitalaljatok magatoktol?)
p.s.: szarfosfirefox
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EAFC 25
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest