- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
de a firefox esetében hogy oldották meg problémát?
igazából sehogy, a javascript ablakban kiírták, hogy honnan jött az ablak.
Tény, hogy többet tettek a bugzillások, mint IE ügyében, de azoknál akik ez veszélyt jelentett volna, ez nem számít semmit.
Ezeket nem igazán lehet javítani, lehet mindenféle workaroundokat kitalálni, hogy annyira ne basszák át őket, de attól a helyzet nem változik. A lehetőség adott továbbra is a szopatásra.
az IE7 már kicsit máshogy van megtervezve, figyelembe véve ezeket a lehetőségeket.
a szarfosfirefox-ot vlad már kifejtette, habár a szarfosbugróka már lehet találóbb volna
najó,abbafejeztem
ja, én egy sima xpsp2es vpc-n próbáltam
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
ez a secunia lista nekem mindig bűzlött, pl.
Bővebben: link
ezt sem tom reprodukálni.
meg az olyan biztonsági hibák, hogy az aktív trusted ablak elé megnyit egy malícsuz oldalt, az meg kidob egy gagyi javascript-es ablakot, ami a secure adatmegadást hivatott imitálni, hát mitmonnyak.
Ezt egyébként az MS nem is tartja nyilván, mint sechole, amit őszintén szólva meg is értek.
de a nem reprodukálható hibát követően kérdéses, hogy mennyire uptodate ez a lista.
arra azért kíváncsi lettem volna, hogy ez szarfosie után is ilyen morcos lettél volna
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Könyvajánló
- Renault, Dacia topik
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest