- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
És akkor mi van ha tartalmazza?
Esetleg nem tűnt fel, hogy a biztonsági hibákról szól a topik, főként a Firefox hibáiról?
Esetleg az zavar, hogy ha valaki esetleg ki akarja próbálni a Maxthon-t az megszereti és már nem kell neki a Firefox.
Miért zavarna? Miből gondolod, hogy engem érdekel, hogy ki mit használ? Az zavar, hogy baromira nem értitek, hogy GD mit akar írni, csak fújjátok a magatokétokat. A Firefoxot sokan azért választják, mert nem biztonságos eléggé az IE, erre viszont nem megoldás egy másik IE alapú böngésző. -
faster
nagyúr
Hahó, az inkriminált hozzászólásban éppen arról van szó, hogy az IE motorját használó böngészők tartalmazzák az IE hibáit is, nem kell kiforgatni minden egyes mondat és szó értelmét. Ha jól emlékszem, te hoztad fel a Maxthont, nem? Akkor meg minek kell itt süketelni?
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
raszputyin #15 üzenetére
A Firefox hivatalos rövidítése Fx, nem pedig FF -- örülnék, ha a jólértesült fiatalok kezdetnek legalább ismernék a szoftver nevét, amit lehúznak.
Én is FF-nek szoktam rövidíteni, és gőzöm sem volt, hogy van hivatalos rövidítése. Mindenesetre elég régóta foglalkozok weboldalakkal, és böngészőkkel ahhoz, hogy ítéletet mondhassak bizonyos tulajdonságaikról, és erről a jövőben sem mondok le. -
faster
nagyúr
jah, es remelem nem haragszol meg, de az elozo post-bol kifelejtettem:
-ff: az ie nem minden esetben jol jeleniti meg a w3c ajanlasnak megfelelo oldalt
-teny: az ff sem
Ehhez annyit szeretnék hozzátenni, hogy azért tapasztalatom szerint több a rendering bug az Ie6-ban , mint a firefoxban (és talán a legkevesebb az Operában), és az is tény, hogy a szabványt sem tartom tökéletesnek.
X-COM: Én is belefutottam már ebbe a problémába, hogy nem tudtam reprodukálni a leírt hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Xbox Series X|S
- Home server / házi szerver építése
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Opel topik
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest