- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
A hasonló spoofing hibákat a Firefox esetében is biztonsági hibának tekintik. Hogy ez mennyire ésszerű, azon tényleg lehetne vitatkozni, de a mérce nem kettős.
Egyébként pont arra akartam kihegyezni a hozzászólásomat, hogy a böngészőkben található hibák és a belőlük fakadó kockázat értékelése nem egyszerű feladat.
A ''szarfosfirefox'' mondhatni refrén, ezért is lettem morcos.
(Szerk.: A hiba reprodukálását én meg sem kísérelem, mert annyi kiegészítés van a böngészőimben, hogy akármi történhet, semmit nem jelent.) -
WN31RD
addikt
Feltétlenül kellett ez?
Mindkét böngésző tele van lyukakkal. Hogy melyik mennyire, és melyik használata mekkora kockázatot jelent, az viszont nagyon nem mindegy, és jelentős különbségek lehetnek akár. Ezt megítélni viszont nem könnyű, legalábbis nem elég hozzá a ''Hűha, ez de bonyolult, úgyhogy kijelentem az egyszerűség kedvéért, hogy egyik kutya, másik eb.'' szintű hozzáértés.
Érdeklődőknek:
Secunia - Firefox 1.x Bővebben: link
Secunia - Internet Explorer 6.x Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Revolut
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest