- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismanus
tag
Én nem fakadok sírva a gyártók miatt...
-
Racecam
nagyúr
Azért vannak akik egy kicsit máskép gondolják a dolgot. Ez egy 5 nappal ezelőtti hozzászólásom, ide is beteszem: Bővebben: link
''Hoppá! A Samsung úgy látszik aggresszív árpolitikát kezdett! Óriási meglepetésre, váratlanul csökkentette 14%-al a belépő szintü 17''-os monitorok árát, miközben a többi panelgyártó (CMO,AUO), folyamatosan, márciusban és májusban (tervezetten) emeli a 17''-os panelek árát! Bővebben: link
Ez különösen a mai Prohardver cikk fényében érdekes!'' -
Husky
aktív tag
Ha nyögik, hát nyögik. Pedig én telepatáltam nekik ezerrel hogy át kéne mán állni OLED-re... de ha nem, hát nem, ő bajuk...
-
ody42
senior tag
a szívem szakad meg a gyártókért...
-
yerico
senior tag
Én meg jól keresek...
Viccet félretéve a tavaly még 120-ért megvett monitoromat most 85-90-ért kínálják. Szerencse, hogy sulinetre vettem, így csak 60-ba fájt. A legdurvább, hogy tavaly 1 GB RAM-ért fizettem nettó 40-et, ez most netto 24. Pár éve ez 6 MB (igen, megabájt) RAM ára volt. -
spirit007
senior tag
Én megvárom míg lemennek az árak 35 ezer körülire (17'')
-
Hun'reeth
őstag
Hááát ami azt illeti én még mindíg sokallom a 80-90 k-t egy 17'' ne adj isten 19'' -os LCD-ért.
Amúgy meg már unom, hogy a gyártók rabjai a ''fenntartható fejlődés'' nevű baromságnak és azonnal sírni kezdenek ha kevesebb a profit mint előző évben.
-
bobsys
veterán
''A társaság negyedéves profitja másfél milliárd dollárra csökkent, miközben az elemzők több mint 2 milliárd dollárra számítottak. A cég árbevétele is visszaesett, a tavalyi 14,3 milliárd után idén 13,7 milliárd dolláros forgalmat bonyolított a társaság.''
Most sajnáljam őket? -
ebx
aktív tag
van ilyen... Ha egy biznisz jól megy, mindenki azt szeretné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest