- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismanus
tag
Én nem fakadok sírva a gyártók miatt...
-
Racecam
nagyúr
Azért vannak akik egy kicsit máskép gondolják a dolgot. Ez egy 5 nappal ezelőtti hozzászólásom, ide is beteszem: Bővebben: link
''Hoppá! A Samsung úgy látszik aggresszív árpolitikát kezdett! Óriási meglepetésre, váratlanul csökkentette 14%-al a belépő szintü 17''-os monitorok árát, miközben a többi panelgyártó (CMO,AUO), folyamatosan, márciusban és májusban (tervezetten) emeli a 17''-os panelek árát! Bővebben: link
Ez különösen a mai Prohardver cikk fényében érdekes!'' -
Husky
aktív tag
Ha nyögik, hát nyögik. Pedig én telepatáltam nekik ezerrel hogy át kéne mán állni OLED-re... de ha nem, hát nem, ő bajuk...
-
ody42
senior tag
a szívem szakad meg a gyártókért...
-
yerico
senior tag
Én meg jól keresek...
Viccet félretéve a tavaly még 120-ért megvett monitoromat most 85-90-ért kínálják. Szerencse, hogy sulinetre vettem, így csak 60-ba fájt. A legdurvább, hogy tavaly 1 GB RAM-ért fizettem nettó 40-et, ez most netto 24. Pár éve ez 6 MB (igen, megabájt) RAM ára volt. -
spirit007
senior tag
Én megvárom míg lemennek az árak 35 ezer körülire (17'')
-
Hun'reeth
őstag
Hááát ami azt illeti én még mindíg sokallom a 80-90 k-t egy 17'' ne adj isten 19'' -os LCD-ért.
Amúgy meg már unom, hogy a gyártók rabjai a ''fenntartható fejlődés'' nevű baromságnak és azonnal sírni kezdenek ha kevesebb a profit mint előző évben.
-
bobsys
veterán
''A társaság negyedéves profitja másfél milliárd dollárra csökkent, miközben az elemzők több mint 2 milliárd dollárra számítottak. A cég árbevétele is visszaesett, a tavalyi 14,3 milliárd után idén 13,7 milliárd dolláros forgalmat bonyolított a társaság.''
Most sajnáljam őket? -
ebx
aktív tag
van ilyen... Ha egy biznisz jól megy, mindenki azt szeretné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Jogász topic
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest