Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
sehun senki?
-
Sirandrish
legenda
Tényleg csak viszonylag jo telokat..az a baj a siemensel és az alcatellel is hogy csak az alsó katekóriára fejlesztenek...vagyis próbálkoztak de nem ment jobbat csinálni..emlékszem mikor bejött az S65 (azthiszem) az 1mpx-es kammal...ilyen jo megy olyan jo lett a siemens szerint..bementem barátnőmmel a pannon bemutatótermébe..pont ki volt rakva egy próbára..uh mondom nah ezt megsasolom...1szinü menü..már itt majdnem elhánytam magam de mikor megnéztem azt az 1mpx-es kamot...hát az volt a kegyelemdöfés..egy homályos zajokkal teli szart láttammagam előtt ami egyébként egy másik telo akart lenni (ugyanis azt probáltam lekapni vele).
-
Jégkokó
veterán
Az alkatelnek is fell kell azt ismernie, hogy vagy egyesül más céggel vagy megszünteti a mobil ágát.De a siemens is egyesült a benq val és azóta ki tudtak adni viszonylag használható telefonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Nokia DT-900 vezetéknélküli töltő
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Nokia 6510 eredeti bőrtok, elő és hátlap
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest