- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatta a Garmin a Tactix 8 órát
- iPhone topik
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
sehun senki?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Tényleg csak viszonylag jo telokat..az a baj a siemensel és az alcatellel is hogy csak az alsó katekóriára fejlesztenek...vagyis próbálkoztak de nem ment jobbat csinálni..emlékszem mikor bejött az S65 (azthiszem) az 1mpx-es kammal...ilyen jo megy olyan jo lett a siemens szerint..bementem barátnőmmel a pannon bemutatótermébe..pont ki volt rakva egy próbára..uh mondom nah ezt megsasolom...1szinü menü..már itt majdnem elhánytam magam de mikor megnéztem azt az 1mpx-es kamot...hát az volt a kegyelemdöfés..egy homályos zajokkal teli szart láttammagam előtt ami egyébként egy másik telo akart lenni (ugyanis azt probáltam lekapni vele).
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jégkokó
veterán
Az alkatelnek is fell kell azt ismernie, hogy vagy egyesül más céggel vagy megszünteti a mobil ágát.De a siemens is egyesült a benq val és azóta ki tudtak adni viszonylag használható telefonokat.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy lehetséges egyesülésről tárgyal egymással a francia Alcatel és az amerikai Lucent Technologies.
- Alkoholista nevelde
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Milyen NAS-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 25
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
Állásajánlatok