- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
uzsz
senior tag
Most hogy mondod tényleg. Bocs hogy megkavartam kicsit. Akkor most a PCI-X el mi a helyzet? Arról csak úgy érintőlegesen olvastam anno. Az mért nem jó nekünk home usereknek?
Más kérdés: Mikor és mire lesznek lecserélve az alaplapi slot-ok? Annó feszegettek olyasmit, hogy egy nagyongyors új slot lesz és csak abból lesz X-darab a lapokon. Ez a törekvés eltünt, v most mit akarnak? -
faster
nagyúr
Én sem szeretem a hibrid lapokat, de nem szeretek egyszerre proci+lapot+videokártyát+esetleg még memóriát is cserélni. Épp azt lesegettem, hogy A64 939-es+ lap, és minden oké a gépemben, jövőre esetleg lecserélem a 9800Prot. De így viszont lehet, hogy jövő megint cserélni kell többmindent. Vagy kivárok, és jövőre egyszerre cserélek procit+lapot+videokártyát (jajj, csak a DDR2 ne jöjjön :D ). Mindegy, nem fogom megúszni az egyszerre cserélést, már látom.
Aktív témák
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest