- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
válasz
FlasH-BacK #60 üzenetére
1. Q3 -> OGl -> nVidia játéktér
2. Csinálj egy clean installt, nem létezik, hogy csak 80FPS.. -
LordX
veterán
Nem tudom, hogy az 5.4, 5.5 vagy 5.6-ban jött elő, hogy minden max 128MB-s kártya kapott egy jókora rúgást sebességben.. Haverom R8500-al HL2-ben kapott +20%-ot.. Én nem az FPS-re élvezek, nem szoktam mérni, de észrevehető volt a javulás, gyorsan feljebb is kapcsoltam az AF-et, nehogymár mindig 30 FPS felett legyen, úgyse látszik ellenben az AF igen
Szerintem ha stabil >25 FPS, nem látod szaggatni (Gyakorlatilag engedélyezték az ilyen kártyákra is a HyperMemoryt)
-
LordX
veterán
Jó, akkor még kérd számon a Gf5200-ason is a PS 2.0-t..
Kaptál egy új fícsört, nem? JajjderosszatcsináltazAtiBTW, a TAA-t az első pillanattól kezdve használom, mert nem ad teljesítmény-csökkenést, ellentétben a MSAA/SSAA-val, és ugyanaz a hatása. (hátulütő, hogy kell a 60FPS). Egy R9600-ason ez majdnem a megváltás kategória..
-
LordX
veterán
Adaptive AA, a Transparency az nVidiáé, énkérekelnézést.
Unlike NVIDIA's Transparency AA, ATI's Adaptive AA will be available to all ATI hardware owners. How's that for value-add!. Forrás: Anandtech. Bővebben: link -
LordX
veterán
Van.
R7x00: Catalyst 5.10
R8500: Catalyst 5.10
R9xx0: Catalyst 5.10
RXxx0: Catalyst 5.10
RX1x00: Catalyst 5.10
A lista persze módosulni fog, amint kijön az 5.11. Találd ki hogyan
Az Ati nem nVidia, hogy csak a legújabb sorozatra fejleszti a drivereit, és mellesleg működik a régiekkel is.
Látsd:
- TemporalAA: Xx00-nál jött be, de visszamenőlegesen minden Dx9-esen is működik attól a drivertől.
- TransparencyAA: Következő driverrel jön, de visszamenőlegesen minden Dx9-es kártyán működni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest