- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Az egy dolog, hogy lehet használni mindenféle AA optimalizációt, de ez még nem fog teljesítmény növekedést hozni a játékokban. Inkább csökkenést. Erre tudok is 1-2 példát hozni: Catalyst 5.2-m volt fent, leszedtem az 5.8-asat. A Call of Duty az előzővel 125fps volt stabilan. Az 5.8-assal kb ha 1 textúránál több volt a képen akkor 10fps-re lecsökkent. Nem csináltam semmit, csak visszaraktam az 5.2-es drivert és láss csodát megint stabil 125fps-em volt. Mindez egy 9500@9700 kártyán. Régebbi példát is tudok hozni, a Radeon(7200)-omon csak a gyári driverrel futott rendesen a Quake2 (
), kb 130fps-t mért a timedemo. Bármilyen netről letöltött driverrel 70-80fps volt. És igaz hogy még az is játszható, de a lassulás szemmel látható volt. És ami nagyon érdekes, hogy a mostani kártyámon is akármilyen catalyst drivert használok, nem megy 80-90fps fölé a timedemo és néha idegesítően beszaggat. Mindez 1024 és 16bit mellett. Azért elég idegesítő, hogy egy '98-ban kiadott játék így kifog egy 2002-es csúcskártyán.
-
kovsol
titán
még jó hogy támogatja a driver a régieket csak nem lesz tőle jobb semmivel a régi vas ennyi az egésznek a lényege
nekem speciál van egy R8500 karim otthon a másik gépben és az új driverekkel egyre kevesebb pontot kapok pl 3dmarkban régen kaptam majdnem 5e pontot most meg 3600 pont a 3dm 2001 ben (persze a CPU limit miatt a64 el 12,5e pontot kaptam) és ha a 3dmark enyire lecsökken akkor a játékok is tutira szarabbak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest