- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Annyira nem nagy de ahhoz elé lett volna, hogy akár az alfanumerikus részt oda bezsúfolják (bár az sem az ideális megoldás) vagy nagyobb és egyben használhatóbb méretű gombokat rakjanak rá, a power gomb valóban úgy tűnik mintha ott lenne, nekem pl teljes mértékben kihasználták az adott helyet a billentyűknek. (lehet nem akartak egy új billt gyártani és egy előző notiból rakták bele)
Igaz ez a szénszálas megoldás nem sokat jelent mert valóban nehéz így is a noti. -
_seth_
veterán
Engem inkább ez a része érdekel a cikknek: ''A 2.1 csatornás beépített hangrendszerrel'' na most akkor ebben van egy mélynomó????
Kijelző: teljesn jó az a felbontás, nekem 15.1''-os a notim kijelzője igaz ''csak'' 1400x1050-es a felbontása (9600/128mb) és annak aki nem játszani akar nagyon is jól jön pl olyan progiknál melyek több ablapkos eszköztárral rendelkeznek, stb...
A widescreen kijelzővel semmi bajom bár nekem nem kellene
Új hozzászólás Aktív témák
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- További aktív témák...
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest