- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
VAN ''''0dB zajminimum'' hűtő!
Pl. Scythe Ninja 1100, és nem kerül sokkal többe, ennél (szvsz), ráadásul, ha olyan a rögzitése, mint az elődnek (Silent Square), akkor nem ajánlom senkinek. Illetve, lehet, hogy az én házammal van baj, de AMD-s a rendszerem, és nem jó neki az eredeti, gyári rögzités (mert szemetek a mérnökeik), és képessek az ellen oldalon egy fém lapot berakni, ami alá egy relative túl vastag szigetelés kerül, amit ráadásul, keményen oda is ragasztanak az alaplaphoz.
Annyira vastag, hogy az alaplapot, ha teljessen lecsavaroznám, szerintem meg is repedne.
De, lehet, hogy az én házammal van baj, mert ha van az alaplap, és az alatta lévő tálca között legalább ~2 mm, akkor nincsen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged