Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
Nem mennek elöl a LED-ek... mi lehet a baja?? szerintem jól kötöttem be...
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #122 üzenetére
most cseréltem le a tápventit egy Glacialtech silentbladere... a csend már szinte bántja a fülemet
-
Stalker-2572
veterán
f@szom... ők is felküldik valahova és csak ott szerelik meg az azt jelenti hogy 2x kéne mennem Pestre meg vissza és vagy egy hónapig nem lenne gépem, inkább megcsinálom magam, sz@rok a garanciára!! Milyen ventit érdemes beletenni? NoiseBlocker?
-
zazoo
csendes tag
válasz
Stalker-2572 #119 üzenetére
Speedfannal hogy szabályoztad a tápventit??
Lehet egyébként, hogy pont kifogtál egy hibás tápot, nem hallottam, hogy másnál is maxon pörgött volna a tápventi. (egyébként írj mailt a Senerithez, nagyon készségesek, ha van kérdésed) -
Stalker-2572
veterán
legújabb (4.23-as) speedfannal sikerült babrálni: 5%-on tényleg halk a venti...
amúgy nemtom miért reklámozzák ennyire, hogy halk. Vagy csak nekem ilyen kurvahangos??
-
zazoo
csendes tag
válasz
Stalker-2572 #116 üzenetére
Hát, ahhoz le kell kapni a táp tetejét...
Az egyik alu hűtőborda mellett egy citromsárga színű műanyag ''csomagban'', könnyű megismerni, ha a ventitől követed a vezetéket...
Az alaplapra köthető csati csak egy RPM-visszajelző, onnét nem szabályozható... -
zazoo
csendes tag
válasz
Stalker-2572 #109 üzenetére
háát, elég soknak tűnik, nekem max. 1750-ig ment kb. ugyanolyan konfiggal , mint a tiéd, max terhelésen. (lehet, hogy hozzáér a hőszenzor a táp egyik belső hűtőbordájához?)
-
TommyGun
őstag
Ilyen házakat én ziher hogy nem vennék de most komolyan...mármint amiket itt Neck nézeget Pfőőjjjjj
Néztem hogy a casetek 12k....most nem azé de még egy picit hozzácsapsz és kapsz egy űberminőségű Chieftec házikót, igaz kinézetre szolid, ám elegáns szerintem és iszonyat jól szerelhető....nagy masszív mi kell még... -
canniball
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #112 üzenetére
A venti: Bővebben: link, a (hazai) beszerezhetőség: Bővebben: link.
-
canniball
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #103 üzenetére
Halkítási tipp: NoiseBlocker SX2Pro rulez!
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #109 üzenetére
nektek mennyit forog? mivel lehetne állítnai?
-
Stalker-2572
veterán
Power Supply 2700 RPM
ANNYÁááD mi van ezzel? nem sok ez? -
F7
tag
válasz
Fan only ra kötötted a ventiket?
-
zazoo
csendes tag
válasz
Az elülső ventit sürgősen hajítsd ki, semmit sem ér (kipróbáltam, az Antec ventit elöl maxon pörgetve nem változott a CPU és rendszerhőmérséklet, az egyébként sem túl forró vinyók meg 2 fokkal lettek hűvösebbek... (ugye ebben a pozícióban csak a házon belüli turbulenciát fokozza, de nem szív be érdemi mennyiségű levegőt)
A hátsó ventihelyre meg vannak a Silentbladenál jóval halkabbak is (pl Noiseblocker?) -
Stalker-2572
veterán
UP
-
Stalker-2572
veterán
up halkítási tippet várok
-
Stalker-2572
veterán
Végre megvan a ház!! 12cm-es ventit lecseréltem egy GlacialTech SilentBlade-re és tettem bele mégegyet előre is...
Szerintem a ház egészen hangos
további tesztek után még írok
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest