- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazoo
csendes tag
válasz
Stalker-2572 #119 üzenetére
Speedfannal hogy szabályoztad a tápventit??
Lehet egyébként, hogy pont kifogtál egy hibás tápot, nem hallottam, hogy másnál is maxon pörgött volna a tápventi. (egyébként írj mailt a Senerithez, nagyon készségesek, ha van kérdésed) -
zazoo
csendes tag
válasz
Stalker-2572 #116 üzenetére
Hát, ahhoz le kell kapni a táp tetejét...
Az egyik alu hűtőborda mellett egy citromsárga színű műanyag ''csomagban'', könnyű megismerni, ha a ventitől követed a vezetéket...
Az alaplapra köthető csati csak egy RPM-visszajelző, onnét nem szabályozható... -
zazoo
csendes tag
válasz
Stalker-2572 #109 üzenetére
háát, elég soknak tűnik, nekem max. 1750-ig ment kb. ugyanolyan konfiggal , mint a tiéd, max terhelésen. (lehet, hogy hozzáér a hőszenzor a táp egyik belső hűtőbordájához?)
-
zazoo
csendes tag
válasz
Stalker-2572 #103 üzenetére
Az elülső ventit sürgősen hajítsd ki, semmit sem ér (kipróbáltam, az Antec ventit elöl maxon pörgetve nem változott a CPU és rendszerhőmérséklet, az egyébként sem túl forró vinyók meg 2 fokkal lettek hűvösebbek... (ugye ebben a pozícióban csak a házon belüli turbulenciát fokozza, de nem szív be érdemi mennyiségű levegőt)
A hátsó ventihelyre meg vannak a Silentbladenál jóval halkabbak is (pl Noiseblocker?) -
zazoo
csendes tag
Egy Athlon 2500+@3200+, 1 vinyó, egy rad9600pro (passzív) +2 memmodul, +2 PCI kártya + 2 opt. meghajtó. Idle CPU-m a Sonata tápjával 48-49 fok volt, a passzív táp mellett 49-50 fok. A táp egyáltalán nem forrósodik fel terhelés alatt sem (valószínű tényleg (kb) 89 %-os hatékonyságú, ahogy az adatlapja mutatja, és akkor saccperkábé 15 W-ot kell eldisszipálnia).
A hátsó 12 cm-est is lecseréltem egy Noiseblockerre, az is sokat halkított (most 7V-on jár)
. -
zazoo
csendes tag
válasz
Stalker-2572 #92 üzenetére
Egy FSP ZEN-t 29 k-ért (a Phantom sajna brutál drága...), persze, mert hangos volt az eredeti (nekem).
Amúgy az egyik leghalkabb léghűtéses táp, ha nem 50 cm-re van a füledtől a ház (mint nekem), akkor nem fogod hallani... -
zazoo
csendes tag
válasz
Stalker-2572 #89 üzenetére
Vettem bele egy passzív tápot
Ja, amúgy olyan jó a ház szellőzése, hogy nem nőtt a hőmérséklet belül (idle állapotban) a passzív táp használata mellett
[Szerkesztve] -
zazoo
csendes tag
Érdekel vkit egy Sonataból kioperált (Truepower 380S) tápegység? Sajna külön nem lehet kapni, így várok (értelmes) ötleteket beárazásra is...
(ja, még kb. 2 év gari is van rá)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro - M4 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest