- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #122 üzenetére
most cseréltem le a tápventit egy Glacialtech silentbladere... a csend már szinte bántja a fülemet
-
zazoo
csendes tag
válasz
Stalker-2572 #119 üzenetére
Speedfannal hogy szabályoztad a tápventit??
Lehet egyébként, hogy pont kifogtál egy hibás tápot, nem hallottam, hogy másnál is maxon pörgött volna a tápventi. (egyébként írj mailt a Senerithez, nagyon készségesek, ha van kérdésed) -
zazoo
csendes tag
válasz
Stalker-2572 #116 üzenetére
Hát, ahhoz le kell kapni a táp tetejét...
Az egyik alu hűtőborda mellett egy citromsárga színű műanyag ''csomagban'', könnyű megismerni, ha a ventitől követed a vezetéket...
Az alaplapra köthető csati csak egy RPM-visszajelző, onnét nem szabályozható... -
zazoo
csendes tag
válasz
Stalker-2572 #109 üzenetére
háát, elég soknak tűnik, nekem max. 1750-ig ment kb. ugyanolyan konfiggal , mint a tiéd, max terhelésen. (lehet, hogy hozzáér a hőszenzor a táp egyik belső hűtőbordájához?)
-
canniball
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #112 üzenetére
A venti: Bővebben: link, a (hazai) beszerezhetőség: Bővebben: link.
-
canniball
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #103 üzenetére
Halkítási tipp: NoiseBlocker SX2Pro rulez!
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #109 üzenetére
nektek mennyit forog? mivel lehetne állítnai?
-
F7
tag
válasz
Fan only ra kötötted a ventiket?
-
zazoo
csendes tag
válasz
Az elülső ventit sürgősen hajítsd ki, semmit sem ér (kipróbáltam, az Antec ventit elöl maxon pörgetve nem változott a CPU és rendszerhőmérséklet, az egyébként sem túl forró vinyók meg 2 fokkal lettek hűvösebbek... (ugye ebben a pozícióban csak a házon belüli turbulenciát fokozza, de nem szív be érdemi mennyiségű levegőt)
A hátsó ventihelyre meg vannak a Silentbladenál jóval halkabbak is (pl Noiseblocker?) -
Santos
csendes tag
válasz
Stalker-2572 #95 üzenetére
Azért akarom lecserélni,mert nálam már a táp a ''leghangosabb''.Egy átlag felhasználó valószínűleg szinte észre se venné hogy megy a gép,de aki egyszer elkezdi csendesíteni a gépét,az nehezen áll le.Legalább is addig, amíg még van mit halkítani.Mondjuk engem már hülyének néznek otthon
.
A másik dolog pedig az,hogy nekem is közel van a fejemhez a gép,és éjszaka kicsit zavaró. -
zazoo
csendes tag
válasz
Stalker-2572 #92 üzenetére
Egy FSP ZEN-t 29 k-ért (a Phantom sajna brutál drága...), persze, mert hangos volt az eredeti (nekem).
Amúgy az egyik leghalkabb léghűtéses táp, ha nem 50 cm-re van a füledtől a ház (mint nekem), akkor nem fogod hallani... -
zazoo
csendes tag
válasz
Stalker-2572 #89 üzenetére
Vettem bele egy passzív tápot
Ja, amúgy olyan jó a ház szellőzése, hogy nem nőtt a hőmérséklet belül (idle állapotban) a passzív táp használata mellett
[Szerkesztve] -
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #86 üzenetére
up! valaki?
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #84 üzenetére
UP!!
-
aronocs
tag
válasz
Stalker-2572 #75 üzenetére
Egeszen apro barkacsolassal a sima molex csatit megbutykolod, hogy ne 12vot, hanem 5Vot adjon a ventinek.
Keress ra gugliban, pl.: 12v to 5v vagy ilyesmi.
Mar a silentPC laz hoskoraban elterjedt ez a dolog, hogy ilyen modon halkitjak a ventiket.
Tenyleg nem egy nagy dolog, semmi forrasztas vagy ilyesmi, egy-ket szerszam kell csak hozza.
szerk.: ha olyan forro a procid, akkor lehet, hogy a procihuto a ludas, de alapvetoen ez a haz egy jol szellozo darab
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
válasz
Stalker-2572 #71 üzenetére
Maga állítja be a fordulatot a házventi (fan only csatlakozó), de nem érdemes erre hagyatkozni, mert túlspirázza a szerepét, simán leszabályozod 5V-ra és kész!!!
-
ByB
addikt
válasz
Stalker-2572 #72 üzenetére
Van joó pár festős topic, nem kell több! Ha le tudod pattintani az előlapot, akkor simán lefújhatod valami tartósabb festékkel, de mivel van ajtaja a háznak, ezért a fehér se túl zavaró!!!
-
Tonyo
őstag
válasz
Stalker-2572 #68 üzenetére
nekem is ilyen van....eléggé halk a tápja.Persze terheléstől függ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest