Hirdetés

Aktív témák

• Supika

csendes tag

Sziasztok!

Nekem már elég régen van (régebben IIIx, majd most M515), de le nem tenném.

1., Munkához: minden a kezedben van, ha kijössz az irodádból: eMail !!!! , telefonkönyv ((nem csak a telefonszám, mint a mobilban, hanem a teljes címjegyzék, alternatív számok, feljegyzések az emberről, cégről... infrán bármikor betárcsázok a Nokiára vagy átküldöm a névjegyet..)), szöveges doksik, excel táblák, számoló sablonok, autó nyilvántartás ........

2., Szórakozni: BÁRMI!!! játékok (DOOM klónok!!!), eBook's, videók, képek..........(sajna csak 64k-s színmélységben :-(( ) TV távirányító ((bár ez elég hülyeség, mert kisteljesítményű az infra, így kb. 1,5m max, ekkor már eléred a TVt kézzel is, de ez mégis csak más.....))

3., internet: mazo alkatok próbálkozhatnak akár GPRS-en keresztül is, infrán, esetleg kábelen. Nekem a IIIx-hez volt analóg modemem is, bármikor le tudtam tölteni a leveleim :-)

Szóval: aki egyszer próbálta, nem fog benne csalódni, persze mérlegelni kell, hogy megéri-e az árát.
    Szerintem csak a komolyabb darabokkal érdemes foglalkozni, a többi tényleg csak jegyzetfüzetnek használható. Fontos szempont a gyártó (megbízhatóság, szervíz, kiegészítők...... ) és az OS (érdemes PALM v. v.milyen mobil WINDOWS verziót választani, mert több a program és a frissítés. Gyártóspecifikus OS nem biztos, hogy jó befektetés.....)

''Röviden'' ennyi!

Aktív témák