- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Aktív témák
-
Plumpy
aktív tag
Érdemes megnézni az aproneten mi mennyibe kerül.... Én Palm 505-öst vettem, 25000 Ft-ért, mikor a bolti ár amég jóval 100000 fölött volt... És most is vannak használt palmok... Meg másmilyenek... :))
-
Vertic
aktív tag
Állat. Kösz mindenkinek a felvilágosítást. :)
-
atus
senior tag
Az emberek többsége haszontalan pénzkidobásnak, amolyan csillivilli notesznek tartja a PDAkat. A maradék nép pedig PDA tulajdonos. :) Meg ott vagyok én, akinek az egyik barátja használ PDAt, és csorgatom rá a nyálam lóvé híján... :), áramköri elem azonosító táblázat, többféle programnyelven lehet írogatni rajta(C,Palm,...), meg még 1000 dolog, amit látni kell.
-
Don Vittorio
őstag
Én azt szeretem benne, hogy a jegyzetfüzet ''fejbe vág'', azaz szól, csipog, rezonál, anyáz, etc... Ezen kívül a határidő naplóban tolódó programok (és spec az én programjaim 90%-a folyamatos mozgásban van) egy pillanat alatt változtathatók. Papíros határidőnaplóban el sem férne a sok satírozás meg nyilazás meg minden, ráadásul rengeteg idő lenne átírni, plusz nagyobb, nehezebb, etc. Áááá! El sem lehet azt mondani, hogy egy Palm milyen jó dolog! :)
-
Supika
csendes tag
Sziasztok!
Nekem már elég régen van (régebben IIIx, majd most M515), de le nem tenném.
1., Munkához: minden a kezedben van, ha kijössz az irodádból: eMail !!!! , telefonkönyv ((nem csak a telefonszám, mint a mobilban, hanem a teljes címjegyzék, alternatív számok, feljegyzések az emberről, cégről... infrán bármikor betárcsázok a Nokiára vagy átküldöm a névjegyet..)), szöveges doksik, excel táblák, számoló sablonok, autó nyilvántartás ........
2., Szórakozni: BÁRMI!!! játékok (DOOM klónok!!!), eBook's, videók, képek..........(sajna csak 64k-s színmélységben :-(( ) TV távirányító ((bár ez elég hülyeség, mert kisteljesítményű az infra, így kb. 1,5m max, ekkor már eléred a TVt kézzel is, de ez mégis csak más.....))
3., internet: mazo alkatok próbálkozhatnak akár GPRS-en keresztül is, infrán, esetleg kábelen. Nekem a IIIx-hez volt analóg modemem is, bármikor le tudtam tölteni a leveleim :-)
Szóval: aki egyszer próbálta, nem fog benne csalódni, persze mérlegelni kell, hogy megéri-e az árát.
Szerintem csak a komolyabb darabokkal érdemes foglalkozni, a többi tényleg csak jegyzetfüzetnek használható. Fontos szempont a gyártó (megbízhatóság, szervíz, kiegészítők...... ) és az OS (érdemes PALM v. v.milyen mobil WINDOWS verziót választani, mert több a program és a frissítés. Gyártóspecifikus OS nem biztos, hogy jó befektetés.....)
''Röviden'' ennyi! -
A papírjaimat mindig elvesztem, amit ide beírok, azt nem, feltéve ha magát a készüléket nem hagyom el. Szívesebben hordanék magammal ilyet, mint dossziét. Használhatom határidőnaplónak, ami sokkal strukturáltabb az én esetemben, mint a papír. Géppel összeköthető. Ha valami rövidet el kell olvasnom, rátöltöm és sorbanállás közben is nézegethetem akár. Stb.
-
Menjen csak le az áruk, évek óta vágyom egy ilyen szerkezetre, talán meg tudnám rendszabályozni kicsit magam...
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest