- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ednet
csendes tag
Na en kiszalltam ebbol a holt vitabol
Szevasztok !
[Szerkesztve] -
ednet
csendes tag
Ausz, gondolod h neked koszonheti a ceg a 10%-os kedvezmenyt?????
Mibol gondolod? mert fel ev alatt megettel 10 pizzat?
Meg szerencse h van ott ember aki erre gondolt, biztos gondolnak arra is h olvassa mostmar ezt a forumot is
Nemlehet h nem veletlenul nem kaptal emelest 3 honap utan???? -
ednet
csendes tag
Hat nemtom hany es milyen hirdeteseket olvastal de egy allashirdetesnek a lenyege (es mint minden mas hirdetesnek) h megnyerje az olvasot !
Ezekszerint egy multinal sem volt elegendo kitartasod ahoz h megtudd mit is akarsz csinalni, vagy megtudd h mit is adnanak, vagy nem tartottak meg???
Nekem ebbol semmi elonyom nem szarmazik (remelem hatranyom sem) pusztan csak idegesitett h ittvoltal x honapot, valojaban nem tettel hozza szinte semmit az ERP-hoz es a ceghez, es utana elmesz es osztod az eszt ...
Na reszemrol a tema lezarva, orulok h jol dontottel, es szerintem mas is orul a dontesednek -
ednet
csendes tag
Laci,
Ahhoz h neked mit igertek es mit tartottak / nem tartottak be nem tudok mit hozzafuzni
Nem tom neked mit jelent az h leteszel valamit az asztalra de felev munkaviszony (esmost legyunk jofejek es ne szemoljuk bele az oktatast) az meg nem nevezheto tapasztalatnak, de meg az 1 ev sem...
Termeszetesen nem kultur missziorol beszelunk, hanem arrol h az ibm ennyiert alkalmaz es kesz ... Nem erzem fernek hogy fikazod a ceget ahol (palyakezdokent) az alapokat megtanulhattad es ezaltal lehetoseged nyilt jobban elhelyezkedni... Tedd ossze a ket kezed es ne olt masokat, tudod ''...abbol lesz tuz hogyha oltasz!''
Nemtom mondtak e neked hogy mashol sincs kolbaszbol a kerites, mashol sem erted van a munkaltato es nem azert teremt munkahelyeket hogy a palyakezdoknek legyen hova elhelyezkedniuk... Nemtom ki mondta h a ''masik'' ceg milyen uzletpolitikaval mukodik, de hidd el, az aki mar ittvan jopar eve sokkal tobbet latott mint te es nem 1-2 emberrol tudok aki vissza szeretett volna jonni... Nem veletlenul!
Nemszeretnem a szot szaporitani, mindenki el tudja donteni h mi jo neki es mi nem...
Ui.: valasz a kerdesedre
„Azoknak akik vonzalmat ereznek egy hasonlo jellegzetes szinu ceg irant, erdemes atgondolni, mert lehet hogy a dontes amit ma / holnap hozol, „jovoheten” mar feleannyit sem er mint amikor meghoztad !”
Majd meglatod ;-) de remeljuk nem ... -
ednet
csendes tag
Sziasztok!
Nos, lehet fikazni az IBM-et, a bereket es a tarsasagot...
De ne felejtse el az aki palyakezdokent idejott h O fogadta el az allast es mivel allitolag felnottkent jott ide (elvileg) kepes donteseket hozni sajat kutfobol !
Mikor en idekerultem, orultem annak a penznek amit kaptam, ma sem panaszkodom, meg mar meggondolnam h mennyiert es foleg h hova mennek el ha elmennek !
Hol lett volna aus77 baratunk ha nem veszik fel ide, nem kapja meg az oktatasokat es tolnak a segge ala ennyi lehetoseget? PL egy csepteforgalmazo ceg sysadminja lenne UE penzert, es probalkozott volna tovabb???
Masreszt nemertem a friss diplomasokat akik kikerulnek egy nem neven nevezett kozeli foiskolarol azzal az eleterzessel h ok a diplomas ertelmiseg, azert tanultak 4 evet h majd karriert csinalnak es meggazdagodnak... Nos sajnos a diploma manapsag (tisztelet a kivetelnek !!!) mar nem jelent semmit, max annyit h volt 4 eved es nemi penze a szuleidnek ... Ahhoz hogy te egy cegnel elerj valamit ahhoz nem eleg a diploma, ha 100%-ot teljesitesz akkor eppencsak megutod azt a szintet amire alairtad a szerzodest ! El lehet menni mas cegekhez es akar ketszeres penzesrt dolgozni, 1-2 evente valtani es 10 even bellul bejarni az orszagot mint egy batyus***, irni egy oneletrajzot ami 5 oldal hosszu, arrol szol h egyik cegtol mentel egy masikhoz, ugyanabban a pozicioban dolgoztal 10 evig (remelhetoleg nagy szakmai guru lettel [max 100-bol 1 !!!]). Szuper lesz ... Az en oneletrajzom is 5 oldal lesz de azt fogja tukrozni h a muszakbol indultam es eljutottam A-bol B-be, 1 cegnel. Van nehany fejvadasz ismerosom es ok mindig jokat mosolyognak a job-jumper oneletrajzokon... Hat ne az enyemen tegyek !
Masreszt hogy varhatja el barki egy cegtol h az befektet X penzt egy munkavallaloba majd ad neki X fizetest es amikor annak nem tetszik valami (1 even bellul !!!), megprobalja ottmarasztalni, ugy hogy a kedves munkavallalo meg semmit nem tett le az asztalra??? Ha nekem lenne egy sajat cegem, es egy kicsit logikusan gondolkozom, szerintem egy olyan ember nem nagy veszteseg aki meg nem tett le semmit az asztalra mint egy olyan ki mar bebizonyitotta h erdemes arra h marasztaljak...
Sajnos azok a kedves kollegak (itt megint tisztelet a kivetelnek !) akik sosem dolgoztak muszakban fel sem tudjak fogni h mit is csinal a 24/7, nemtudjak milyen problemakkal kuzdenek, milyen a terheles, milyen hajnali 3kor is frissen es fitten gondolkozni a 4. ejszakas nap utan. Aki pedig muszakban dolgozik, az meg higyje el, sokkal tobbet lehet ott tanulni mint barhol mashol, ez tapasztalat !Kitartas !
Azoknak akik vonzalmat ereznek egy hasonlo jellegzetes szinu ceg irant, erdemes atgondolni, mert lehet hogy a dontes amit ma / holnap hozol, „jovoheten” mar feleannyit sem er mint amikor meghoztad !
Na beletek is ugyanazt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Stellar Blade
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest