Hirdetés
- Egykezes zongoradarab a Vivotól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnnyX
őstag
Engem a penz annyira nem boldogit, ha nem azt tehetem-csinalhatom amihez ertek, amit tanultam. En egy millaert se mennek sehova penztarosnak az tuti. Az a sok b@szme vasarlo, mindegyikre mosolyogni stb...
Szerintem az a gond, hogy azonos evig tanult szakmak nem egyenloen vannak fizetve. Pl. egyetemet vegzett tanar nem keres annyit mint egy doki... de lehet hogy rossz peldat vetettem fel.
[Szerkesztve] -
bokafix
csendes tag
orulok, hogy neked a mostani mgr-ed es mas vezetok normalisnak es jo fenek tunnek. sztem ezzel nincs is problema. szukseges hogy jo fejek legyenek.
azonban nekem kicsit mas elkepzelesem van egy hatekony es karizmatikus vezetorol.
szvsz az hogy muszakban dolgozott vki es technikai iranyitokent tevkenykedett (magyarul:muszakvezeto volt) egyaltalan nem determinalja hogy nagyobb letszamu osztaly korrekt - nem csak technikai - vezetoje lehet/legyen. ugy erzem, most az sfv idc-nel sajnos meg ez a helyzet. nincsenek komoly vezetok, akik valoban tudnak ''iranyitani''.
a muszakrenddel kapcsolatban pedig a HR-nek velemenyem szerint minimalis kozremukodese lehetett ebben a kerdeskorben. minden cegnel (kiveve mondjuk a fejvadaszattal, munkaerokozvetitessel foglalkozoakat) a HR egy tamogato funkcio, keves dontesi jogkore van. szvsz ez a dontes nem a HR-tol jott, hanem mashonnan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Warhammer 40.000
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egykezes zongoradarab a Vivotól
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xbox Wireless Controller - Gold Shadow Special Edition (2023) 2025.12.17.MS jótállás
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo IdeaPad Pro 5 (14") újszerű állapot, garanciás
- ROG Strix G513IH 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)