- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnnyX
őstag
Engem a penz annyira nem boldogit, ha nem azt tehetem-csinalhatom amihez ertek, amit tanultam. En egy millaert se mennek sehova penztarosnak az tuti. Az a sok b@szme vasarlo, mindegyikre mosolyogni stb...
Szerintem az a gond, hogy azonos evig tanult szakmak nem egyenloen vannak fizetve. Pl. egyetemet vegzett tanar nem keres annyit mint egy doki... de lehet hogy rossz peldat vetettem fel.
[Szerkesztve] -
bokafix
csendes tag
orulok, hogy neked a mostani mgr-ed es mas vezetok normalisnak es jo fenek tunnek. sztem ezzel nincs is problema. szukseges hogy jo fejek legyenek.
azonban nekem kicsit mas elkepzelesem van egy hatekony es karizmatikus vezetorol.
szvsz az hogy muszakban dolgozott vki es technikai iranyitokent tevkenykedett (magyarul:muszakvezeto volt) egyaltalan nem determinalja hogy nagyobb letszamu osztaly korrekt - nem csak technikai - vezetoje lehet/legyen. ugy erzem, most az sfv idc-nel sajnos meg ez a helyzet. nincsenek komoly vezetok, akik valoban tudnak ''iranyitani''.
a muszakrenddel kapcsolatban pedig a HR-nek velemenyem szerint minimalis kozremukodese lehetett ebben a kerdeskorben. minden cegnel (kiveve mondjuk a fejvadaszattal, munkaerokozvetitessel foglalkozoakat) a HR egy tamogato funkcio, keves dontesi jogkore van. szvsz ez a dontes nem a HR-tol jott, hanem mashonnan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest