- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
Don Vittorio
őstag
Annak idején a ''Pif-Paf-B Reszkess!'' vírust is egy középiskolás írta... Én meg az első leszedőt...
-
ody42
senior tag
ez az E. variáns okos :)
én már várom az F variánst, ami titokban feltelepíti az update-et is, hogy ne kelljen semmit csinálni :) -
nap
addikt
Nalunk is van fiatalkoruak bortone, neki is megfel egy ilyen.
-
Ha valóban igaznak bizonyul, hogy a 18. évet betöltve még épp nem csinált semmit, mielőtt letartóztatták volna, és így nem lesz büntethető, én azt a rendőrt/ügyészt büntetném meg hasonló mértékben helyette, aki ilyen seggfej volt, hogy nem figyelt oda erre az apróságra.
-
simonzé
addikt
Ha kárt nem okoz, akkor el kell ismerni a fiú zsenialitását, és jó célra kell felhasználni - kényszermunkával. Pl. kőtörés.
Ha kárt okoz, akkor - mint minden vírus íróját- több helyen mély vágásokkal kell ellátni egy rozsdás kés segítségével, majd felváltva citromlevet, és ecetet csepegtetni a sebekbe. Majd később ló mögé kötni, a ló seggét meg bepaprikázni.
Ezt érdemlik. -
csabika25
aktív tag
Nnna. Keresem azt az exploitot, ami felnyomja a Sasser FTP szerverét, de nem találom.:( Úgyhogy félreértések elkerülése végett az F-Secure-tól származik az információ, úgyhogy megbízhatónak tekinthető.
-
L3zl13
nagyúr
Nem tudom mire gondolsz.
1. Szvsz a cikk nem állította, hogy a sasser tökéletes, hanem, hogy a kiscsávó egy ''tökéletes'' vírust szeretett volna alkotni, hogy utánna büszkén megveregethesse a mellét. Senki nem mondta, hogy ez sikerült is neki.
2. Még egyátalán nem biztos, hogy a Netsky is az ő műve. -
VladimirR
nagyúr
na ez a hir, igy ahogy van egy vicc
senki ne ertse felre, de az utolso resznel lefordultam a szekrol (mar elotte parszor is majdnem)
aszonnya a nemet sajto: ''a ''tökéletes'' féreg megalkotását'' - szerintem eleg sokaig tartott a betatesz, mert van vagy harminc netsky, meg sasser is vagy 6
masreszt, ahhoz kepest, hogy tokeletes, ennek a bugjan keresztul maszik be a gepre egy masik program
sebaj, majd a sasser.x-hez kijon az sp1 is...
kerdes: a sasser.e kart is okoz, vagy csak figyelmeztet? -
L3zl13
nagyúr
Érdekes világ, amikor egy férget feltörnek puffer túlcsordulással... :C
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest