- Milyen okostelefont vegyek?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Apple Watch
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
Aktív témák
-
Don Vittorio
őstag
Annak idején a ''Pif-Paf-B Reszkess!'' vírust is egy középiskolás írta... Én meg az első leszedőt...
-
ody42
senior tag
ez az E. variáns okos :)
én már várom az F variánst, ami titokban feltelepíti az update-et is, hogy ne kelljen semmit csinálni :) -
nap
addikt
Nalunk is van fiatalkoruak bortone, neki is megfel egy ilyen.
-
Ha valóban igaznak bizonyul, hogy a 18. évet betöltve még épp nem csinált semmit, mielőtt letartóztatták volna, és így nem lesz büntethető, én azt a rendőrt/ügyészt büntetném meg hasonló mértékben helyette, aki ilyen seggfej volt, hogy nem figyelt oda erre az apróságra.
-
simonzé
addikt
Ha kárt nem okoz, akkor el kell ismerni a fiú zsenialitását, és jó célra kell felhasználni - kényszermunkával. Pl. kőtörés.
Ha kárt okoz, akkor - mint minden vírus íróját- több helyen mély vágásokkal kell ellátni egy rozsdás kés segítségével, majd felváltva citromlevet, és ecetet csepegtetni a sebekbe. Majd később ló mögé kötni, a ló seggét meg bepaprikázni.
Ezt érdemlik. -
csabika25
aktív tag
Nnna. Keresem azt az exploitot, ami felnyomja a Sasser FTP szerverét, de nem találom.:( Úgyhogy félreértések elkerülése végett az F-Secure-tól származik az információ, úgyhogy megbízhatónak tekinthető.
-
L3zl13
nagyúr
Nem tudom mire gondolsz.
1. Szvsz a cikk nem állította, hogy a sasser tökéletes, hanem, hogy a kiscsávó egy ''tökéletes'' vírust szeretett volna alkotni, hogy utánna büszkén megveregethesse a mellét. Senki nem mondta, hogy ez sikerült is neki.
2. Még egyátalán nem biztos, hogy a Netsky is az ő műve. -
VladimirR
nagyúr
na ez a hir, igy ahogy van egy vicc
senki ne ertse felre, de az utolso resznel lefordultam a szekrol (mar elotte parszor is majdnem)
aszonnya a nemet sajto: ''a ''tökéletes'' féreg megalkotását'' - szerintem eleg sokaig tartott a betatesz, mert van vagy harminc netsky, meg sasser is vagy 6
masreszt, ahhoz kepest, hogy tokeletes, ennek a bugjan keresztul maszik be a gepre egy masik program
sebaj, majd a sasser.x-hez kijon az sp1 is...
kerdes: a sasser.e kart is okoz, vagy csak figyelmeztet? -
L3zl13
nagyúr
Érdekes világ, amikor egy férget feltörnek puffer túlcsordulással... :C
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest