- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
hobizoli #122 üzenetére
Nos egen... De mivel ez olyannyira triviális dolog, mint hogy nappalra éjszaka, éjszakára nappal következik (és 100-as fsb 400-as, 200-as fsb meg 800-as qpb-t jelent), hogy nem értem hogy miért is kell leírni...:o Ellenben a ramot ugye hajthatom többféle arányban a proci fsb-jéhez képest (1:1, 3:4 stb.), azt mertem feltételezni, hogy erre gondolsz...
-
Egon
nagyúr
válasz
hobizoli #118 üzenetére
A 125 az ok, de az 500-zal mire gondoltál?!? Mert a ram nem mehet annyin (az én alaplapomban legalábbis).
''Naaa....csak nem apgred volt kozben?''
Nincs akkora szerencséd. Érdekes lenne, ha a névleges fesz _alatt_ hajtva ilyen problémám lenne...:U
Nem mintha bármi közöd lenne hozzá, hogy mi mennyin megy nálam... -
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
Már előre röhögök azon, amikor az AMD fog váltani 0.09 mikronra...;] Majd akkor leszek kíváncsi a véleményekre...;]
-
Egon
nagyúr
Az, hogy a TE gondolkodásmódod nem teljesen korrekt, azt már észrevettem (pl. a Zalman 7000-res hűtőjével kapcsolatban: az egyik pillanatban még fikáztad a súlya miatt (akkor még nem volt AMD-s verzióban), utána meg már ajánlottad... Na EZ a nem korrekt hozzáállás), a saját gondolkodásmódomat nyilván nem nekem kell minősíteni...
A témához kapcsolódóan. Ezerszer leírták már, és nem kicsit bosszant, hogy ezeregyedszer is le kell írni (de hát a remény hal meg utoljára: hátha előbb-utóbb megérted...). A P4 architektúra előnye a relatíve nagy skálázhatóságban rejlik. Pont. Az Intel ezt az utat választotta, az AMD egy másikat. A Centrino-val bizonyította az Intel, hogy tud másmilyen megközelítésben is gondolkodni. Ezen túlmenően, a sugárzás+fogyasztás jellemzőkön még van idejük korrigálni, javítani (akár forradalmian új mérnöki megoldások is felbukkanhatnak, miért is ne?!?).
Összefoglalva: az Intel előtt igen sok alternatíva áll. Elég tőkéjük, gyáruk, mérnökük stb. (azaz erőforrásuk) van ahhoz, hogy ne kelljen aggódniuk a jövő miatt (nem beszélve a piaci részesedésről).
Aggódni inkább egy kis piaci részesedésű cég jövőéért aggódj, aki évek óta veszteséges, és aki rengeteg pénzt ölt a (sokat késett) új architektúrájába, ami ha nem termel megfelelő nyereséget, akkor...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest