- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Küszöbön a One UI 8 béta program
Új hozzászólás Aktív témák
-
evR
aktív tag
válasz
Viktor0610 #16 üzenetére
hopp egy új moderátor!
-
-
ngabor2
nagyúr
A Telenor a magyar Pannon GSM Távközlési Rt. tulajdonosa.
most már csak pannon, nem? mármint a gsm már nincs benne. -
sly21
csendes tag
válasz
KőkorSzaki #11 üzenetére
A madárinfluenza szerintem csak kamu! Ha annyira veszélyes lenne akkor már rég halottak lennénk!!!
Hamarabb fog kitörni valamilyen háború. -
evR
aktív tag
válasz
KőkorSzaki #11 üzenetére
-
KőkorSzaki
tag
Nemcsak neked írom, csak a megjegyzésed megihletett.
Elkerülhető éppen lenne az energiaháború, mert olajat pénzért is lehet venni. Csak hosszú távon érdemesebb lehet hódítani. Erről szólt főleg Irak (az egyetlen állami hivatal, amit megvédtek a fosztogatástól, az az olajügyi minisztérium volt, ha valaki esetleg nem emlékezne), és sztem ezt a legtöbben pontosan látják. Az amcsik is: és a többségnek tetszett, vagy legalábbis nem tartották aggályosnak, amint az a választásokon kiderült.
Pakisztán ügyben: nem tudom feltűnt-e a hagyjuk-belefulladni-a-mocsokba-őket szinten érvelőknek, hogy 1) azoknak a ''szerencsétleneknek'' van atombambája, 2) Irán alatt meg ott tanyázik az egyik legnagyobb olajkészlet, annyi pénzük van amennyit akarnak, meghát épp dúsítják a hasadóanyagot ezerrel, és kíváncsi lennék hogy magyarázod meg pl. nekik, hogy legyenek szívesek elszigetelni pajtásaikat. Lehet tippelni, hogy a madárinfluenza vagy az olajpénzen saját magunk által finanszírozott vallási fanatizmussal megideologizált vallási háború tizedeli meg a világot előbb.
[Szerkesztve] -
evR
aktív tag
nyugika!
sajnos lesz itt még háború energia ügyben.. nem is túl sokára, nem is kis csete-paté..
elkerülhetetlen...
energiaháború.. -
^Bundi^
őstag
Én a nagy cégek helyében szépen kivonolnék innen.
de ezt államilag kéne szabályozni, mert amíg csak 1 van ott addig az jol megszedi magát és röhög a többieken..közös embargo kéne és akkor hirtelen milyen kedélyesek is lennének..de persze ezt meg azért nem lehet, mert amerikának meg a világnak, meg kell az olaj..
bush ról meg klintonról minden nap több tucat karikatúra jelenik meg az angol királyi családról már nem is beszélve soxor saját népük által..érdekes..azon senkisem háborodik fel...
Deicide : Varg -ék már megtették helyetted -
ragazzo
őstag
Látszik, hogy hiányzik az intelligencia az emberekből.Könnyen érvényesül a nyáj hatás, mert sok buta embert lehet vezetni.Olyanná lehet őket tenni, amilyenre a kormánynak szüksége van.A rongálások, és gyúlytogatások barbár tettek, de tőlük nem várhatunk diplomáciai megoldást.
-
musclemuseum
aktív tag
''A fanatikusok meg le vannak szarva!'' by Alvin és a Mókusok - Tökéletes világ
-
Landsmann
addikt
Én sem tennék semmit, és nem is teszek a jövőben sem ezekért a barbár csőcselék népségért. Én hagynám őket főni a saját levükben. Azért valaki felvilágosíthatná őket, hogy már nem a középkorban élünk. Bár ők megrekedtek azon a szinten. Sok marha. Szent háború, meg szent isten .....-a. Mindig rühelltem az ilyen népséget. Most nekik ezzel jobb? Én a civilizálz társadalomból ott lévők helyében cakli-pakli kivunolnék minden területről. Ott és úgy rohadjon meg mindegyik begyepesedett fejű, ahogy van. És még pont az ilyenek papolnak a békéről, a vallásról, szeretetről. Elmenehetnek ők a picsába.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
A f@szomba a hülye vallási fanatikusokkal. Megértem, ha valaki sértve érzi magát vallási okokból, de ha emiatt erőszakhoz folyamodik akkor vele már nem fogok szimpatizálni, és nem ejtenék érte könnyet...
Le kéne zárni Pakisztánt meg a többi hasonló országot úgy ahogy vannak, aztán se ki se be senkinek. Ott rohadjanak meg magukba... Úgysem életképes a gazdaságuk külső tőke és kereslet nélkül.
Az bezzek jó nekik, hogy a világ többi részéből élnek, de hogy cserébe ők is alkalmazkodnának, beilleszkednének az nem tetszik... -
Kiváncsi leszek, mikor nyugodnak már meg a kedélyek ezekkel a fránya karikatúrákkal kapcsolatban...
Én csak azokat az ártatlanokat sajnálom, akiket bántottak (megöltek) ennek kapcsán...
HÜLYE VAGY EMBER...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tovább tartanak a Mohamed prófétát ábrázoló karikatúrák miatt kitört zavargások a muszlim világban.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Ingatlanos topic!
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest