Új hozzászólás Aktív témák
-
acer_
aktív tag
Szelektalni kell. Teny, hogy a cikkben szereplo modell nem eppen a legszebb, de ettol fuggetlenul tovabbra is talalni a palettan nehany olyan modellt, ami normalisabban nez ki. Nekem pl. tetszik a 6680/81, 9300, 9500. Az elsot el is tudom kepzelni, mint kovetkezo telefont.
Ha tenyleg nem viszik az ujabb darabokat, ugyis ra fognak majd kenyszerulni, hogy normalisabbakat tervezzenek, vagy pedig mennek a sullyesztobe.
PapaMaci:
Emlekszel meg a nagyon korai ericssonokra (ha jol emlekszem, azoknal volt ez), amikhez alapbol ket akku volt? Ezzel pusztan arra szeretnek celozni, hogy sztem megallna a helyet nalad az a megoldas, hogy veszel meg1 akkut, ejjel feltoltod mindkettot - desk charger - napkozben pedig cserelsz, amikor szukseges. Masik nagyszeru dolog: az autos tolto. Nem tudom, hogy te autoval kozlekedsz-e, de egy ismerosom igy oldja meg. Amikor autozik, tolt.
Bar nalam 2 nap korul megy a 6600, en sem vagyok rest toltot 'cipelni' magammal, a taskamban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest