- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
ez a videosorozat nem annyira új, bár nemtom mikor, de vagy 3-4 hete biztos láttam, de lehet egy hónapja is...na mind1...
mellesleg átszokni ezekre tényleg nem lesz zökkenőmentes, de az iphone trendivé teszi majd a touchscreent, ami azért vicces, mert egy éve még hülyének néztek a buszon mikor tollal böködtem a pdamat, most meg majd az lesz a gagyi aki joystickot és billentyűket használ...akkor lesz ennek is hely, sok hasonló gesture lesz az iPhoneban, majd az lesz a k, vagy mondjuk a h... -
-
ByB
addikt
Kellemes hangulatú, szépen kidolgozott videók, de ezek az ötletek már ezer évesek! A készítőknem csak le kellett ülni a TV elé, megnézni a Különvélemény című filmet és még párat ebben a kategóriában...
A másik fontos dolog, ami kimaradt ebből a videóból, az átszoktatás: az emberekek fontos, hogy valamilyen folyamat mentén jussanak el ''a''-ból ''b''-be. Amiket a videón láttunk, az kezelés szempontjából ''z'', magyarra fordítva, túl sok agyi kapacitást igényelne pusztán az értelmezés, a mai normál gombos telefonok után. Ez pedig abban muatatkozna meg, hogy sokan idegenkednének tőle. A tervezés egyik legfontosabb feladata, a célközönség felmérése, integrálhatnak sok mindent egy mozdulatba és nagyon jól fog kinézni, csak sok ember számára hússzor kell majd megpróbálni reprodukálni azt a modulatot és közben mindent csinál a telefon, csak azt nem amit kell. Az iPhone is egy nagy lépés, meglátjuk mennyire jön be nekik a kezelhetőség, szerintem a többi gyártó ebből sok tapasztalatot tud majd leszűrni...
Zoltanfi - Firefoxxal is nézhetőek a videók!
Ezenkívül én még láttam, vagy 2-3 Nokia-s videót ebben a kategóriában, azok nekem jobban bejöttek! -
chicken
senior tag
most én hülye vagyok vagy vak?
hol vannak a videók (részletes leírást kérek szépen, kattints a kis szürke izére baloldalt v ilyesmi, köszönöm.) -
-
marcee
addikt
Érdekes ötletek, csak az a bajom, hogy a felének már piacon illene lennie, nem egy render ötletelés szintjén.
Attól tartok, hogy csinál ezekből a nokia néhány háziszabványt és a közösségi ficsőrök majd csak nokia telókkal lesznek használhatóak. Ne legyen igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen videókártyát?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest