- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
A csak linuxra stílus meg a ló másik oldala lenne. Miért nem adják ki pl. java-ban az egészet? Vagy miért nem lehet kiadni egy xml file formátumot, hogy azt töltse ki, amivel akarja, írja alá pgp-vel és küldje be. De éntőlem lehetne xls is, mert xls-t elég jól lehet írni linuxon is, windowson is. Ezen esetekben neked is jó lenne, nekem is jó lenne.
Persze az ideális megoldás az lenne, ha böngészőben kitöltenél egy űrlapot az adatokkal, apeh rendszere letenné adatbázisba az egészet (ezzel mindjárt ki is lőnék azt a problémát, hogy a 2d-s vonalkód miatt nem lehet linuxra megcsinálni az abev-et), generálna egy pdf-et és elküldené neked emailben. Kinyomtatnád, aláírnád, feladnád postán. Megspórolnák az adatrögzítőket meg egy halom embert. (Olyan apróságokról már ne beszéljünk, hogyha a munkaadókat kötelezték az elektronikus bevallásra, akkor mi a fracnak kell nekem ezer oldalas bevallást kitölteni 0-ról???)
Közháló program óta minden magyar településen van elérhető hálózat, teleházakban van gép, szerintem ha nem is teljes terjedelmében, de pilot jelleggel régen el lehetett volna indulni és pár év alatt kiforrna a technológia. -
Esmein
nagyúr
Valamelyik régebbi totyikban volt egy link egy featuretáblázatról, ahol le volt írva, h a premium alatt lévő kiadások mennyire vannak kiherélve, hát nem ugráltam örömömben a featurelistát nézegetve, nekem a premium tűnt megfelelő választásnak
Úgy vagyok vele, ha már kiadok pénzt winre, akkor az jó legyen, meg új, meg hű
akkor ezek szerint olyan 40 és 50 között ? -
wnix
senior tag
Gyanítom, hogy a windowst és IE-t használók többségénél mégis felugrik a calculator, és azt is, hogy erre az exploitra is sok worm/virus stb fog megjelenni. Azt is hozzátenném, hogy a html kódja kb 5 perc googleozás után került elő, és hogy a sok közül csak egyett választottam ki. Az interneten több 100 található, igaz nemcsak IE-hez...
Ennek ismeretében soha nem jelenteném ki, hogy ne lenne ismert vagy ismeretlen hiba egy adott programban !
UI: az exploit 2006-09-28-án került ki a netre, és csak az activex tiltásával lehet blokkolni, MS javitás még nincs rá...(szvsz nem is igen lesz)
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
Biztos én voltam fáradt és ezzel váltottam ki Belőled, ezt a félválról vevő stílust, úgyhogy fátylat rá.
Miért van lemaradva? Pusztán azért, mert a felhasználó azt veszi észre, hogy könyebb lett az élete. Ehhez kis dolgok kellenek, amikre valójában szüksége van. Ebben pedig nem az igazi az ms. A hatalmas innovatív Táska mellett a Vistában pl. sikerült rakniuk egy jegyzettömböt a sidebar-ba. Szerintem Te is sejted, máshol ez mióta elérhető. A 8-as MSN pedig képes invisible módban is üzenetet küldeni. Ezt is úgy fogadták, mint a megváltót. Mióta is tudja ezt az icq? A 98-asban már biztosan müködött. Tudom ezek kis dolgok, pár sor megírni őket. Éppen ez a pár utolsó sor hiányzik. Olyan, mintha épít valaki egy tökéletes autót, csak elfelejt bele kormányt, meg ülést rakni
Az pedig lehet, hogy nincs biztonsági rés, akkor viszont elárulhatnád, az update miket tölt le biztonsági frissítés címszó alatt -
Foglalt név
addikt
Biztos én voltam fáradt és ezzel váltottam ki Belőled, ezt a félválról vevő stílust, úgyhogy fátylat rá.
Miért van lemaradva? Pusztán azért, mert a felhasználó azt veszi észre, hogy könyebb lett az élete. Ehhez kis dolgok kellenek, amikre valójában szüksége van. Ebben pedig nem az igazi az ms. A hatalmas innovatív Táska mellett a Vistában pl. sikerült rakniuk egy jegyzettömböt a sidebar-ba. Szerintem Te is sejted, máshol ez mióta elérhető. A 8-as MSN pedig képes invisible módban is üzenetet küldeni. Ezt is úgy fogadták, mint a megváltót. Mióta is tudja ezt az icq? A 98-asban már biztosan müködött. Tudom ezek kis dolgok, pár sor megírni őket. Éppen ez a pár utolsó sor hiányzik. Olyan, mintha épít valaki egy tökéletes autót, csak elfelejt bele kormányt, meg ülést rakni
Az pedig lehet, hogy nincs biztonsági rés, akkor viszont elárulhatnád, az update miket tölt le biztonsági frissítés címszó alatt -
Biaggio
őstag
Én viszont azt tapasztalom, hogy az ''átlagfelhasználók'' is egyre tudatosabban választanak, nem okoz nekik nagy gondot pl. egy médialejátszó telepítése. Sok vállalatot is láttam, akik ''testreszabták'' a Windows 2000-et és pl. Firefox-ot telepít alapértelmezett böngészőnek. Nem tudom, honnan veszed ezeket az arányszámokat, én úgy látom, nagyobb igény lenne egy vagy több ''fapados'' verzióra is (ami olcsóbb, de esetleg kevesebb ''csicsa'' van benne). Talán többen is vásárolnák meg a géppel együtt...
-
dabadab
titán
Te meg azt felejted el (az ehhez hasonlo topikokban rendszeresen - Cavinton?), hogy ezek a ''csupaszitasok'' nem a vegfelhasznalok, hanem a rendszerepitok szempontjabol fontosak, egeszen pontosan azert, hogy a vegen a t. felhasznalo komplett rendszert kapjon, de olyat, amiben esetleg egyesek komponensek nem a MS-tol szarmaznak (Uram, irgalmazz, micsoda eretnekseg!).
-
Biaggio
őstag
Nézd, nem vagyok egy programozó, de tényleg nem értem.
Naiv ON
Hirtelen a manapság népszerű portálmotorok jutottak eszembe: ott is általában az alapmotor megvan, egyszerű feltenni, és ha bármit szeretnél pluszba (chatbox, visszaszámlálás, naptár, stb.). Hasonlóan képzelnék el egy jó oprendszert is, természetesen fizetve az alkotóelemekért.
Naiv OFF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest