- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
erdoke
titán
Bocs, de cak most vettem észre.
Szóval 2x64 biten kisebb a reakcióideje a memória alrendszernek, 128 biten nagyobb a sávszélesség. Válassz kedvedre a RAm-od szerint, én 2x64-en használom.
Tényleg, mikor próbálja ki vmi házigizda, hogy megy-e 200-on? Én még csak 180x4-ig jutottam, még nincs jó tuning RAM-om. 180-on kőstabil az Ultra2. -
erdoke
titán
Nekem az Ultra2 van, de bőven elég az Ultra is, sőt ha nincs szükséged nyalánkságokra, akkor a sima is. Mi az, hogy elég a 333-as? Mihez? Szinkron 266-ról 33 FSB-emeléshez jó, ha 533-as procid van. Aszinkron is lehet húzás nélkül. Mérés szerint persze nem 2x gyorsabb a dual, de lényegesen.
Ha nem akarsz nagyon tuningolni, vegyél gyors 333-asokat, természetesen párban. Azért gyorsabb, mert 2 független memóriavezérlő van a SiS 655-ben, és 2x 64 bit a sávszélesség, de választhatsz 1x128 bites módot is (sőt ez az alapbeállítás).
Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged