- iPhone topik
- BlitzWolf termékek topicja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
erdoke
titán
Bocs, de cak most vettem észre.
Szóval 2x64 biten kisebb a reakcióideje a memória alrendszernek, 128 biten nagyobb a sávszélesség. Válassz kedvedre a RAm-od szerint, én 2x64-en használom.
Tényleg, mikor próbálja ki vmi házigizda, hogy megy-e 200-on? Én még csak 180x4-ig jutottam, még nincs jó tuning RAM-om. 180-on kőstabil az Ultra2. -
erdoke
titán
Nekem az Ultra2 van, de bőven elég az Ultra is, sőt ha nincs szükséged nyalánkságokra, akkor a sima is. Mi az, hogy elég a 333-as? Mihez? Szinkron 266-ról 33 FSB-emeléshez jó, ha 533-as procid van. Aszinkron is lehet húzás nélkül. Mérés szerint persze nem 2x gyorsabb a dual, de lényegesen.
Ha nem akarsz nagyon tuningolni, vegyél gyors 333-asokat, természetesen párban. Azért gyorsabb, mert 2 független memóriavezérlő van a SiS 655-ben, és 2x 64 bit a sávszélesség, de választhatsz 1x128 bites módot is (sőt ez az alapbeállítás).
Aktív témák
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest