- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
duracell89 #61 üzenetére
Podcasthoz volt szerencsem a maga valojaban, iPodhoz meg egy megnyomkodas erejeig meg olvastam a speceket.
Egyebkent nem flemelek, csak annyira nyilvanvaloan a valosagtol elszakadt vmit sikerult megeresztened, hogy nem hagyhattam szo nelkul. A radio akkor jon jol, ha az ember eppen unja a memoriaban levo cuccokat, vagy friss infokat akar hallgatni, esetleg bejon neki vmi radiomusor.
Ezek kozul max az utolsonal van esely arra, hogy ki lehessen valtani podcasttal, de azert ez meg messze nem altalanos, raadasul, mint vki erre mar ramutatott, a podcast uj ''talalmany'', az iPodok radionelkulisege meg eleg regre nyulik vissza. -
janpotocki
senior tag
válasz
duracell89 #53 üzenetére
amikor írtam a hírt, a német és az osztrák webshop árait tudtam ellenőrizni. most végignéztem a többi európai boltot is (kicsit korrigáltam is fölfele az árat), az eurós országok közül egyedül a franciák lógnak ki fölfele, mégpedig nem(csak) a magas adótartalom miatt, hanem ott a nettó ár is eleve több.
Bővebben: link -
dabadab
titán
válasz
duracell89 #53 üzenetére
Fogalmad sincs arrol, hogy mi a podcast, ez is nyilvanvalo.
-
Mattyer
tag
válasz
duracell89 #53 üzenetére
a podcast nincs még fél éves, az ipod már pár generáción túl van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest