- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
Naras
őstag
Mire jó, hogy megveszi az ember a méregdrágán összeállított nem is általad, hanem egy nagy cégnél összeállított okostojások által kiagyalt konfig, meg nem biztos ,hogy olyan jó az meg mittomén... ude szét vagyok csúszva...
-
Dassler
őstag
válasz
HarryPlotter #27 üzenetére
Sztem lényegében u.a. a kettő, csak máshogy hívják. A jelenleg fejlesztés alatt álló 64 bites dolgokat AMD-hez kezdték el megalkotni, így az Intel egy azzal kompatibilis dolgot hoz ki, mivel a legolcsóbb, ha u.a. használja, mint az AMD a köztük lévő szabad felhasználás lehetősége miatt. Persze ez csak az én elképzelésem.
-
HarryPlotter
tag
félek hogy az intel IDF-en bejelentett 64 bites ipmlemetációjával is ua. lesz a helyzet mint anno a 3Dnow! vs. SSE esetén... Kár lenne érte.
-
Goose-T
veterán
válasz
CharlieDrop #23 üzenetére
Nekem is volt olyanom. A cégnél optikai egérhez adták, de ugrált vele a kurzor! :DD Nekiadtam bátyámnak, golyós egérhez jó az!
-
DaSilva
senior tag
Tavaly ősszel vettünk Dell gépet egy laborkütyühöz. 15 colos gömbölyű(!) monitor, P4, fél giga ram, semmi extrát nem vettem észre rajta, és 1,7 millió (!) forintba került. Két dolog tűnt csak fel, az egyik hogy nagyon csendes, a másik, hogy az előlapon lévő hihetetlenül igénytelen műanyag ajtóka félcentis amplitúdóval lötyög a helyén. Reset gomb nincs rajta.
-
Goose-T
veterán
válasz
Cardinella #19 üzenetére
Nekem Dell laptopom van, szerintem kurva jó a TFT-je.
-
marso
tag
az én dell gépemen van reset :D
igaz 1 szer sem kellett használni. én azért szivesebben vennék egy amd logos dell-t. -
Cardinella
aktív tag
Most küldtem vissza a cégnél egy csere Dell TFT-t, mert egy nagy rakás sz@r...
Nézhetetlen, használhatatlan f@s...
Minőség?:)) -
erdoke
titán
Üzletileg ez nagyon eccerű. Feszt számolgatnak, és amíg úgy látják, hogy jobban jönnek ki, ha csak Intel alapú gépet raknak össze, addig azt csinálják. Amikor már egyértelműen nagyobb haszonnal kecsegtet a vegyes paletta (magyarul az Intel már nen fogja bírni a szuperkedvező partnerkapcsolati árkedvezmények további növelését), nem fognak sokat habozni.
-
eddie303
őstag
Érdekes, hogy szerintük is jó de mégsem gyártják... Bár sokat vesztenének ha gyártanák...
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Microsoft Excel topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Revolut
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest