- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
eddie303
őstag
A lapra igen, a lapgyártó adja, de a chipsetre az Intel vállal(ná) a garanciát. Abban tényleg igaza van, hogy pl. nekem se tetszene, ha kiadnék kétfajta terméket, egy jó óccsót s egy jó drágát, valaki felfedezi, hogy semmi befektetéssel az óccsóból ugyanolyant csinálhat, mint a derága :( Ebben igazat adok az Intelnek, de nekünk itt a Balkánon kissé xarul esik ez, mikor nekünk az óccsó is derága, s még ráhúznak, hogy ne is lehessen semmi garanciakockáztatás nélkül jót csinálni belõle. De szerintem így is lesznek olyan alaplapgyártók (szerencsére), amelyikek magasról lexarják amit az Intel mond, s úgy is azt fogják csinálni, mint eddig. Az egy olyan dolog, mint a kicsi gyermekkel: az is azt szereti csinálni, amit nem szabad, hiába igérkezik be az anyai verés... Csodálkozom én is, hogy pont a GigaByte hajt fejet ennek, de Ò tudja, mit akar.... Amúgy mi itt nagyon nem kell féljünk szerintem amúgy se, mindig a szegény országoknak volt nagyobb a tudás-alapjuk, ezért van Oroszországnak, Magyarországnak, s Romániának ennyi jó programozója s hackere, ezen az úton nem lesz probléma, valamit csak kitalálunk ;) :U
-
Tchoepi
tag
Legfeljebb csak a tuningolók körében, de - bár itt a fórumon nem ez a helyzet - ez a nagy egészhez képest meglehetősen elenyésző hányad. A többség megelégszik a megbízható működéssel alapbeállításokon, ha pedig gyorsabb gépet akar, akkor olyat vesz. Ne a kispénzű magyar tuningőrültből induljunk ki, vagy legalábbis tudjunk elvonatkoztatni ettől.
Mindezek mellett én is útálom az Intel marketingjét, és üzletpolitikáját. Különös tekintettel a gyártók és felhasználókra gyakorolt nyomást - amit nyugodtan felcimkézhetünk zsarolásnak is.
Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest