- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
Andix
csendes tag
Nem tudom mire gondolsz, de én megpróbálok objektív maradni.
Ahhoz, hogy dönteni tudjak, pl. FX5900Ultra és Radeon9800Pro között meg kéne kapnom mindkettőt egy hétvégére, és kideríteném.
De az egész ügyben nekem az a furcsa, hogy: A mai játékok normális futtatásához még bőven elég egy Gef4Ti, vagy 9500ös Radeon. Ha az ember elvár mondjuk egy jobb képminőséget, akkor is egy sima Radeon9700es bőven jó.
Akkor meg hova kell a 9800Pro?? Hova kell az FX5900Ultra? Jó persze - a később jövő játékoknak meg kell majd a hardver.
De egyelőre, ahogy én látom a videókártyák még bőven 1-2 lépéssel a játékok előtt járnak, így mire kijön egy játék amihez az erősebb hardver kell, addigra valószínűleg az az erősebb hardver olcsó lesz. Tehát ha én veszek egy 5900Ultrát/9800Prot akkor az valószínűleg akkor történik már meg, mikor piacon van a ''6000Ultra'' és a ''9900Pro''. -
Andix
csendes tag
Igen 16 bit, DE: míg az Ati mindig 24 bittel számol; az NV, ha nem 16, akkor pedig 32 bittel. Úgyhogy amennyi előnyt jelent neki itt a 16 bit, ugyannyi hátrányt máshol a 32bit.
A 256 megás 9800 Pro-rol meg annyit, hogy én inkább a 128ast választanám, mert gyorsabb. (Szvsz elhibázott lépés volt a memórianövelést a modulok megduplázásával biztosítani..)
Aktív témák
- Windows 10
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gurulunk, WAZE?!
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest