- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az emberek jelentékeny része a wc-re is 3tonnás suv-al menne, csak nem fér be az ajtón vele.
Erre nagyon jó tanpéldák a boltok ajtajában megállók, a rakodó rampán megállók, a 200 méterre lévő traffikba x5-el elkocsikázó szomszédom, etc.
Rengeteg nyomorék ember van, aki egyszerűen merő lustaságból _sem_ hajlandó gyalogolni 2-300 métert.
Én itt vagyok 40, haverom megkért, hogy segítsek be neki nyáron, mert kevesen vannak.
24km-erre van a hely, reggel fél nyolckor elindultam oda, este nyolckor hazaértem.
Napi cirka 50 kavics bicaj, két hónapon át, leugrott 8-10 kiló (mert azért megtekertem a bicajt, az elején még 45 perc alatt lett meg a táv, a végén már 35-37 környékére lefaragtam).
Igaz az izzadás nem volt para, dobtam a medencébe egy hasast amikor megérkeztem, mert aquaparkról beszélek.
Igaz, anno sydney-ben is bicajjal mentem suliba, napi 30 kavics. Beértem, mosdó, vizes kéztörlő, áttöröltem magam, csá. Igaz ott meg heti 60 dodó volt a buszbérlet, szóval... 3 hónap alatt visszahozta a bicajom az árát (1k aud)
Viszont a magyar férfiak 60%-a túlsúlyos, vagy elhízott...
Érdekes amúgy, a hollandoknál nem olyan para, ők valahogy megoldják ((: -
Mázli, hogy A-tól DE-ig megvan minden jogsi
El fogok gondolkodni egy ilyenen, bicaj nem fér be a kamionba, ez viszont igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged