Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Ami az időtényezőt illeti, (már ha az a legfontosabb), akkor Budapest belső részén, hétköznap napközben, bármely két pont között gyorsabb vagyok a bringámmal, mint autóval. Ha én tudok bringával közlekedni, akkor az autósok többsége is képes lenne rá. Nem azt mondom, hogy minden körülmények között, de az év 8 hónapjában a nem fanatikus elvetemültek számára is bringázható a város.
-
Somatom
veterán
Az autósok többsége a megszokott kényelme miatt autózik. Símán mehetne rollerrel, bringával, stb. Bejött a Covid és a kerékpárkereskedők mindent eladtak, amin pedál volt. Ezek a vásárlók miért akkor vettek bringát? Korábban is megtehették volna. Ugyanez a szitu az autósokkal. Ha ecccercsak nem lenne olyan kényelmes az autó, akkor jó lenne nekik más közlekedési mód is.
-
Somatom
veterán
Nem rollerezek, bringázok. Napi szinten járok vele piacra vásárolni. Lehetne hozzá utánfutóm, de nekem elég a hátizsák. Egy Bagaboo Jumbo -t vettem. A nehezebb dolgokat a Tescoval szállíttatom ki. Annyiért hozzák ki, amennyiért nem érné meg autóba ülnöm és akkor még nem beszéltünk a ráfordított időről. Autóval legfeljebb hétvégén, vagy éjszaka közlekedek a városban. Bringával sokkal jobban élvezem.
Nem vagyok Kari Geri, de érdekes, amit csinál. Csak azt nem értem, hogy miért félig csinálja. Ha még három hidat lezárna a magán járműforgalom elől, akkor senki sem akarna autóval közlekedni. Nem tudom a korodat, hogy emlékszel-e a taxis blokádra. Én közlekedtem akkor is. Király volt.
-
Somatom
veterán
A főfaluban lehet valahol bérelni ilyen normálisabb rollert?
-
Somatom
veterán
válasz
szabi__memo #1 üzenetére
Bizony nem. Főleg, ha használná is az ember. A cikk címe az, hogy bírja a strapát, de strapáról szó sem volt. Pedig, ezeknél a csájnarollereknél lehet hallani meghibásodásokról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Chrome
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- 3 db Samsung Galaxy S24 Ultra telefontok
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged