Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemlehet

őstag

Én nem vagyok nagy focidrukker, de a baráti társaságom nagyobb része az, úgyhogy EB láz van és a magyar meccset is néztem több másik meccsel együtt.
    Mivel igazából nem nagyon érdekel az egész téma, talán elfogulatlanul mondhatom, hogy szerintem szépen játszott a csapat. Persze voltak hibák, meg sokszor a lelkesedés helyettesítette a tudást, de emlékszek régebbi válogatott meccsekre ahol szinte lassított felvételben mozogtak a srácok, nem volt harc, nem próbálkoztak, csak kóvályogtak aztán hátha eltalálja őket a labda....
    Ehhez képest itt harcoltak, abszolut nem éreztem őket lassabbnak mint az osztrákokat, voltak kifejezetten szép megoldások, remekül kezelték a letámadásokat pl az olaszos ha megindul felrúgom megoldások nélkül (gondolok itt az olasz-belga meccsen látottakra). Helyzetek is voltak, egész jól felépítve, voltak időszakok amikor az jóval esélyesebb osztrákokat szinte lefocizták a pályáról.
    Azok az osztrákok akik 4-et vágtak a svédeknek idegenben és hülyére verték a selejtező csoportjukat.

A fanyalgókat meg nem értem. A BL döntőben is szar a vesztes csapat és elzavarnátok őket inkább trágyát túrni? Mindig van az egyik csapat akinek jobban jön ki az nap a játék, de azért hatalmas csodák nincsenek. Sokan mai napig nem értik, hogyan tudtak a görögök EB-t nyerni, pedig csak arra a 7 meccsre minden fegyelmet összeszedtek és mindenkit kinyírtak az antifocival. Szépségdíjas gólokkal szórták meg az ellenfelet? Nem. Ők lettek az Európa bajnokok? Igen... Akkor?

Új hozzászólás Aktív témák