- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Igen ebben igazad van, (2fecske semmit nem jelent), én csak örülni tudok, hogy a cikkben leírt jelenséget nem tapasztaltam. Nem jó ennyire egymásnak ugrasztani két amúgy közös gaming oldalon álló játékosokat, vagy egyáltalán felhasználókat, akik egy bizonyos brand mellett elkötelezettek. Remélem ez a harc egyszer átmegy cooperációba pl azzal, hogy az intel majd amd gpu-kat használ a processzoraiban. Esetleg egymással közösen fejlesztenek, ne adja ég segítsenek megoldani egy-egy hibát, amibe a másik belefutott. A piacnak is jó lenne, mindenkinek jó lenne.
Respect
-
HartgeH3-2.8
addikt
Mit indokoljak meg azon, hogy folyamatosan saraznak egy terméket , amivel nekem otthoni körülmények között hírből sincs semmilyen gondom, sőt még a várakozásaimon felül is teljesít?!
Nem értem, mit nem értesz. Én nem érzékelek semmilyen jelenséget, csak olvasom ezt a sok vérpistit, akik ócsárolnak. Én sem értem, te sem érted. Ezért zártam a kérdést, és inkább játszom tovább ahogy eddig.
Igen 25+ éve kő kemény INTEL fan vagyok, és az is maradok.
A legjobb döntés volt a mostani rendszer is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest