- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibor_560sec
aktív tag
"jobban szedi a vírusokat" hát nem szó szoros értelemben
(de gondolom azért megértetted amire céloztam
) jobban kifejtve az immunrendszere nem átható a védelmi rendszere gyenge (hiába van bármilyen vírusirtó , bárhogy konfigurálva mint halottnak a csók ... ) míg a szivacs a vizet az xp a vírusokat szívja magába ....
Nekem pl Novemberben lett rakva egy Xp Prof 32 bit pár eredmény lekottázásáért (onnan az a memória load eredmény is , már valószínű hogy valami vírus munkálkodott , azért az a szerintem is nagy igénybevétel) és körülbelül 30 napot ha fent volt a rendszer .... megnőtt napról napra a boot idő, elkezdett kilépegetni a játékok alatt, hibaüzenetek sorolnám de inkább már nem ..... mindent feltelepítenék csak xp-t nemmindig talál valami átkozott hibát, mindig frissít valamit magán és azonnali újraindítást akar stb ....
Szóval én nem szeretem ezt a tortúrát (főleg úgy , hogy ha gép elé ülök nem szeretem a ráfordított időmnek körülbelül a felét karbantartásra fordítani) amit el kell játszani minden egyes alkalommal.Ha hasonlatot kéne írnom valahogy így szólna :
-Agresszív fellépésű, beilleszkedési zavarokkal rendelkező, lusta > Xp Professional
-Szorgalmas, magára és környezetére egyaránt igényes, kedves > 7 UltimateDe most jövök rá , hogy milyen alapon hasonlítom össze a két rendszert
hisz van közöttük egy tucat év
Ha párhuzamban jeletek volna meg akkor lehetne bólogatni , de mivel hogy nem kis idő van a két rendszer között így nem érheti a szó a ház elejét a xp-nél(aki meg összehasonlítja a két rendszert az meg szerintem BOL
ND )
-
VIC20
őstag
a pénztárcám egyébként nem fogja bánni, mert a céges mennyiségi licencet használom, éves díj fejében mindig a legfrissebbet használhatjuk.
Ja, kérem, akkor azokból a magasságokból könnyű az észt osztani. Ha zsebbe kéne nyúlni, lehet, hogy nem is lenne az XP olyan "gáz"...
ha hihetünk a pletykáknak, a Windows 8 pont a gyengébb rendszerekre lesz optimalizálva (ha már mobil ARM chipeken is elfut), úgyhogy pont lesz okod váltani.
Hát, erre kíváncsi leszek! Sok évtizedes MS hagyományokat rúgna fel. Mit szólnak majd a hardver-gyártók, akik mindig számítanak arra, hogy jót kaszálnak majd egy-egy új Windows-verziónál?
-
törölt tag
igen és sokallta jobban ismertek a hibái mint a Windows7 nek vagy a Vistának. Ez előny vagy hátrány?
Amúgy meg csak egy egyszerű dolog, nem rendszergazdaként ténykedek a gépemen. Máris irgalmatlan sokat tettem a biztonságért. Ezt miért is nem lehet megcsinálni XP -n?
"váltási kényszer pedig azért van, mert pár év és mindenféle support megszűnik hozzá. nem árt kicsit "előre" gondolkodni. egy 10 éves OS-t használni akárhonnan nézzük, gáz."
mikor is szűnik meg? A Windows XP SP3 egészen 2014-ig támogatott. Addigra te már Windows8 at fogsz használni és osztani fogod azokat akik az elavult régi Windows7 -t használják. Közben a pénztálcád vékonyabb lett pár tízezerrel de biztonságban fogsz böngészni és netezni! Persze tudom le is lehet tölteni az OS -t és akkor nem leszel vékonyabb. Csak hát creckelt Windowst még az MS szerint sem biztonságos használni.
Az én itthoni 2,4 cerkám 2GB rammal és egy Matrox Parhelia VGA karival azt hiszem bőven el lesz 2014 -ig egy Windows XP -vel is. Ami kell az fut rajta. Teljesen jól és gyorsan. Nincs okom váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest