- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibor_560sec
aktív tag
válasz
ZsanKLÓD2 #270 üzenetére
Kedves ZsanKLÓD2 nem tudom miért az én hozzászólásomat emeled ki a porból a fénybe ....
szerintem a hozzászólásom igenis témába vág (ez viszont neked szól).
Szerintem ha okosítanak , ne utasítsd el , rád fér ... meg ne engem vegyél elő a topicból légy szíves ....
Gondolom megértettük egymást -
Tibor_560sec
aktív tag
"jobban szedi a vírusokat" hát nem szó szoros értelemben
(de gondolom azért megértetted amire céloztam
) jobban kifejtve az immunrendszere nem átható a védelmi rendszere gyenge (hiába van bármilyen vírusirtó , bárhogy konfigurálva mint halottnak a csók ... ) míg a szivacs a vizet az xp a vírusokat szívja magába ....
Nekem pl Novemberben lett rakva egy Xp Prof 32 bit pár eredmény lekottázásáért (onnan az a memória load eredmény is , már valószínű hogy valami vírus munkálkodott , azért az a szerintem is nagy igénybevétel) és körülbelül 30 napot ha fent volt a rendszer .... megnőtt napról napra a boot idő, elkezdett kilépegetni a játékok alatt, hibaüzenetek sorolnám de inkább már nem ..... mindent feltelepítenék csak xp-t nemmindig talál valami átkozott hibát, mindig frissít valamit magán és azonnali újraindítást akar stb ....
Szóval én nem szeretem ezt a tortúrát (főleg úgy , hogy ha gép elé ülök nem szeretem a ráfordított időmnek körülbelül a felét karbantartásra fordítani) amit el kell játszani minden egyes alkalommal.Ha hasonlatot kéne írnom valahogy így szólna :
-Agresszív fellépésű, beilleszkedési zavarokkal rendelkező, lusta > Xp Professional
-Szorgalmas, magára és környezetére egyaránt igényes, kedves > 7 UltimateDe most jövök rá , hogy milyen alapon hasonlítom össze a két rendszert
hisz van közöttük egy tucat év
Ha párhuzamban jeletek volna meg akkor lehetne bólogatni , de mivel hogy nem kis idő van a két rendszer között így nem érheti a szó a ház elejét a xp-nél(aki meg összehasonlítja a két rendszert az meg szerintem BOL
ND )
-
Tibor_560sec
aktív tag
Belegondoltatok abba , hogyha kap az XP még egy javítócsomagot a Microsoft-tól akkor milyen volna a jelenlegi helyzet .....
talán még most is telepítenék új konfigokra a rendszert ...
De hát nem kapott ugyebár service pack-ot és így sajátos véleményem , hogy jobban szedi a vírusokat és hamarabb válik instabillá az op.rendszer ....
Meg ugye nagy mizéria a directX támogatása is ....
De kétségtelenül remek rendszer volt-az-és szerintem sokaknak még jó pár évig az marad ...Meggyőzhetetlen embereknek .... a memória load-ról
-Ezek saját adatok , de szerintem megközelítő pontosságúak ....
-Windows Xp Professional 32 bit (naprakész állapotban) üresjáratban 480-530 MB
-Windows 7 Ultimate 32 bit (naprakész állapotban) üresjáratban 680-720 MB
(*naprakész állapot* a legfrissebb javítások driverek)
(*üresjárat* semmilyen alkalmazást nem futtatok)
Szóval szerintem elenyésző a különbség ....
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest