Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"Ott lazán rávágtak neki +10% árat. És a Phenom II + 5750 combóhoz próbáltak eladni neki egy 650 es tápot, hogy nem fogja vinni az eddigi 350 es."
Tápon nagyon nem érdemes spórolni. Meg az sem árt, ha aktív PFC-s, mert szünetmentes nélkül (ami a legtöbbnek szintén nincs) néhány tüske az ELMŰ-től és már csak azt kérdezed "Mi ez a szag?"
(#121) D1Rect: Szerintem úgy értelmezte, hogy az emberek többségénél, mármint a köztudatban elbukott. Nem olyan elképzelhetetlen, tekintve, hogy ma van netbook és legalább 500%-kal nagyobb lett a brand gép biznisz, ahol gyárilag Win7 van.
Ettől függetlenül erősnek érzem a bukást (ami a Vista esetében jogos), de tény, hogy azok az emberek is, ahol nem pénz, illetve hardver kérdése, vagy warezolnak eléggé ódzkodnak a Win7-től.
Ehhez képest régen rengetegen voltak, akik már feltették az XP-t, mert tele volt a tökük a Win98SE/ME-vel és azt csak dualbootban játékra használták, minden másra már XP-t.
Ha pedig megfigyeled, sem az ME, sem a 2000 nem terjedt el, az emberek többségénél a váltás Win98SE -> XP volt.
-
arnyekxxx
veterán
Egy mezei átlagfelhasználónak egy p4/celeron gépen van. 1 giga rammal. Netezik, msnezik, avi vagy dvd filmet néz és mp3-at hallgat, talán még használja a wordöt is. Az ilyen még a vírusírtót sem teszi fel. Minek fejlesztene. Ha meg feleteszi erre a gépre a win7-et akkor meg látja hogy összetrágyázza magát a gép és követeli vissza az xp-t. Mert azzal elvan mint a befőtt.
Nekem a régi gépem egy sempron 2800+ 1G rammal, valami agp-s 128Mb-os alap vgaval. Ezen a nem tul modern gépen az xp az SP3-al már igen nyögvenyelősen ment, kalandvágyból feltettem (egy kb 10 éves 20Gb-os tetűlassu vinyóra) a w7 enterprájz és lőn csoda, a gép begyorsult, fél éve van fent, minden frissités telepitve, virusirtó is fut és azóta is zökkenőmentesen megy.
-
Morden24
nagyúr
Nem hiszem, hogy baj lenne, hogy az emberek többsége akkor vesz új gépet, amikor a régi megdegel, vagy kritikusan alkalmatlan már.
Be kell látni, hogy régi gépre sokszor tök felesleges új, modern OS-t tenni. A folyamatos OS-verziókövetés igazából csak X számú szakmabelinek és pár IT enhusiast-nek a sajátja, no meg a warezosoknak, akiknek tökmindegy, a nulladik napon úgyis ingyen jön le.
A világ többi részének (home userek, cégek egyaránt) ez egy beruházás, amit csak akkor lépnek meg, amikor már muszáj, és ez szerintem tök érthető, sőt logikusA boltos téma meg egyszerűen tragédia, viszont sajnos nem egyedi. Az utóbbi időben elég sok olyan emberrel találkoztam, akinél kiderült, hogy az évek óta nagyon megbízhatónak hitt és hozzáértő boltos úgy b_szta át eddig, mint sz_rt a palánkon, és minderről csak azért nem tudott, mert senki nem értett hozzá a környezetében annyira, hogy ezt közölje velük. Hozzátenném, mindentől függetlenül az ilyen boltosokat kőkeményen végigkarmoltatnám a macskakövekkel. Főleg a "háromezeré' rakok rá Windózt is" patkányokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest