- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borgi
aktív tag
hi
hát ez nem egészen így van hiszen a GOG-ról annyiszor töltöd le ahányszor akarod, sőt ha fiygelmesen elolvasod a licenc megállapodást akkor az is benne van hogy ha több géped van akkor mindegyikre felrakhatod, tehát ha vírus belepiszkál a gépedbe gyalulhatod ha a kimentéseket eltároltad valahova.
én rendeltem már több játékot onnan, pl conquest: new world megvolt cd-n de 10+ év kicsit megviselte
üdv,
Borgi -
Egon
nagyúr
A legtöbb (ilyen típusú) strat valóban túl könnyű egy idő után (a MoM-nak is ez a rákfenéje). Kivétel a Fantasy Wars. Mondjuk nekem személy szerint nincs bajom azzal ha egy idő után csak a térkép széle tud megállítani: egyrészt a jól sikerült fejlesztés megérdemelt jutalmának fogom fel, másrészt bosszút állok a gépen, a (legtöbb játékban meglévő) csalásért (a kezdő fórra gondolok)...
-
Egon
nagyúr
Valóban nincs meg a SoD, soha nem is játszottam vele, azonban láttam egyszer, se új egység, se új vár, pár küldetésért pedig akkor sem érte meg, és most sem, hogy beszerezzem - nekem. Emellett még ott a maradék duplikációja, miért fizess mégegyszer azért, amiért egyszer már fizettél, meg ilyen apróságok.
Ezt én úgy oldottam meg, hogy eladtam a Guru-melléklet alapjátékot meg az Armageddon's Blade-et, és megvettem 1K-ért (használtan) a Complete verziót...
Amúgy valóban nem volt új egység a SoD-ban, viszont a varázstárgyak kombóban való használhatósága, meg 1-2 apróság (pl. 4 helyett 5 egyéb típusú tárgyat aggathatsz a hősre), az új kampányokkal együtt szvsz. megéri hogy foglalkozzanak vele... Pl. nagyon tetszett a nekro kampány: az elején megszerezhető varázstárgy kombó segítségével, minden egyes legyőzött ellenfél újjáéled a csapatodban - Lich-ként (ha Power Lich-ekkel nyomulsz, és nincs üres hely, akkor Power Lich-ként). Áááááállat... -
törölt tag
Csak ugye a könyv dekódolásához nem szükséges semmiféle elektronikus berendezés, ellenben a digitális tartalmakkal. Ez a fő különbség, emiatt nem lesz egy számítógépes játék megfogható. Mert hiába van a kezedben a lemez, ha egyszer önmagában nem tudod használni (max poháralátétnek vagy frizbinek). Egy könyvet viszont csak ki kell nyitni, és már előtted a teljes tartalma.
-
törölt tag
Nem személyeskedés volt, általánosítás... Téma részemről lezárva.
Nem egy gyári lemezem pusztult már el (a VTCD soha sem volt képes pl minőséget gyártani, de nagy külföldi gyártók esetén is sűrűn előfordul). 10-12 éves optikai lemezek elég nagy arányban válnak olvashatatlanná. Vinyó is meghalhat természetesen, de statisztikai szinten egy vinyó adatbiztonsága többszöröse bármilyen optikai lemezének.
3. Ez pedig egyenesen a 4. pontra mutat.
4. Nem konkrétan játék, de a lényege ugyan az: [link]
Igen, a könyv úgy került be az emberiség történetébe, mint írott, majd nyomtatott termék (ma már alapvetően nyomtatott formában). A számítógépes játék pedig mindig is egy virtuális tartalom volt és mindig is az lesz. Lényeges különbség. Utóbbi soha nem volt és soha nem is lesz olyan szinten kézzelfogható, mint egy könyv.
ollie: Én sem tudok róla, hogy a SoD megjelent volna mellékletként.
Közben észrevettem. Korábban még nem vásároltam náluk. Viszont Steam esetén letöltés után egyből játszhatok, nem kell külön még telepítéssel is vesződni. De ez már csak részletkérdés.
-
Az accountodba kerül a megvásárolt játék, ezért telepítés után akár le is törölheted, mivel bármikor, bárhol, bármennyiszer letöltheted újra.
Más: sokan említik itt, hogy mellékletként van meg nekik. Hogyan? Tudtommal itthon csak az alapjáték és az Armageddon's Blade jelent meg mellékletként, a másik kiegészítő nem.
daa-raa: a gog-ról is bármikor újra letöltheted
-
törölt tag
A csalások használata sem éppen az intelligenciát minősíti... Egyébként meg lehet állítani a nehézségi fokot (kampányoknál tényleg nem, de azok fokozatosan nehezednek, szóval lehet szokni a dolgot).
A csalással pont a játék szépségét veszi el az ember. Úgy nincs értelme játszani, hogy semmilyen szinten sem kell az embernek komolyan megfeszítenie magát.
Mellékesen én nem anyáztam, ellentétben veled. (Akinek meg nem inge ne vegye magára.)
2. Biztonság? Adatbiztonság szempontjából egy optikai lemez sehol sincs a vinyókhoz képest. Még a nyomott lemezek sem. A fontos adatokat meg egyébként is minimum két példányban kell tárolni. Plusz ha annyira ragaszkodik valaki az optikailemezes tároláshoz, akkor kiírhatja bármikor.
Egyébként pont ez az a vonatkozása a dolognak, ahol a GoG alulmarad a Steam-mel szemben. Steam esetén a telepítőt nem kell az embernek helyileg tárolni, adatvesztés esetén simán újra le lehet tölteni az egészet.
3. Az adathordozó költsége tényleg nem terheli így a kiadót / forgalmazót, viszont fenn kell tartania egy szerverparkot, és a banki szolgáltatásokat. Egyik sem olcsó.
4. Amit kihagytál: sokkal környezetszennyezőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest